bogdansenator 402 Posted March 6, 2012 Bruce Springsteen http://www.youtube.com/watch?v=t6FdPl58Ps8...feature=related Quote Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Share this post Link to post Share on other sites
Nikonem 1,801 Posted March 9, 2012 tylko jedno nagranie ale jaki głos... @Boguś, dzięki za Bruca a Slayer słuchałem troszkę pod koniec 80 lat Ostatnio "chodzą" za mną pierwsze płyty Mettalica (ki), trzeba się będzie wybrać do sklepu... Szkoda, że się tutaj udziela tak mało użytkowników Quote Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Share this post Link to post Share on other sites
Nikonem 1,801 Posted March 20, 2012 (edited) Ponieważ w innym temacie @Domains przyznał, że delektował się dziś ulubionym napojem słuchając Sióstr Miłosierdzia... Some Kind of Stranger. No i artykuł Beksy na temat Sióstr, jeszcze z Magazynu Muzycznego. Trzeba się było dobrze nalatać po kioskach by zdobyć jakiś numer MM e: Początkujący, no to szczęśliwego moderatora mamy tutaj Gratuluję biletów. Ze staroci chciałbym się w tym roku wybrać na Dead Can Dance. Nie wiem tylko czy wybrać Warszawkę czy Pragę. Zobaczymy jak będzie z biletami. Edited March 20, 2012 by Nikonem Quote Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Share this post Link to post Share on other sites
początkujący 881 Posted March 20, 2012 Nikonem, Ty nie tylko "made my day" naszemu "pykającemu" koledze Dzięki za miłosierdzie Slayer słuchałem troszkę pod koniec 80 lat będą w tym roku znów w PL Ostatnio "chodzą" za mną pierwsze płyty Mettalica (ki) A na Sonisphere zagrają cały Black Album... I muszę się w tym miejscu pochwalić, że w sobotę udało mi się jeszcze kupić bilety na golden circle z wejściem przed koncertem... cóż: można mnie będzie zatem spotkać z synem pod samą sceną Quote Share this post Link to post Share on other sites
Herkules 913 Posted March 20, 2012 Gdy piszę, nie mogę słuchać słów, gdyż sam je tworzę ale.. http://www.youtube.com/watch?v=_QahzbgUVwk...feature=related Miłego dnia wszystkim życzę Quote Psycholog Nowa Sól-Psycholog Nowa Sól Logopeda Dziecięcy - Logopeda Dziecięcy Nowa Sól Share this post Link to post Share on other sites
początkujący 881 Posted March 20, 2012 Herkules, zatem dla Ciebie tak bez słów - oczywiście nie licząc krótkiej zapowiedzi Davida Quote Share this post Link to post Share on other sites
Herkules 913 Posted March 20, 2012 miałem kiedyś taki fryz gdy jeszcze byłem młody i gniewny teraz tylko gniew pozostał tutaj dla mnie za "ostro" ale tu http://www.youtube.com/watch?v=nbVJkcfDdEY ja bardziej cenie spokój bo sam jestem porywczy i wybuchowy w końcu pokolenie Czarnobyla Quote Psycholog Nowa Sól-Psycholog Nowa Sól Logopeda Dziecięcy - Logopeda Dziecięcy Nowa Sól Share this post Link to post Share on other sites
entropia 130 Posted March 20, 2012 może szlagier prinsa ? http://www.youtube.com/watch?v=D3AkQZcD_ME Quote Share this post Link to post Share on other sites
początkujący 881 Posted March 31, 2012 ojjj... dawno nic ciekawego nie było, a mi od rana chodzi po głowie cover Acid Drinkers, który chyba dzisiaj będzie "namberłan" na firmowej imprezie... w sam raz do tequili co ciekawe: dopiero po dwóch latach naparzania tego covera na koncertach teraz pojawił się w radiu: wczoraj numer trzy na liście przebojów mojej ukochanej "trójki" dalsze covery też fajne Titus Floydów tysz piknie śpiewa żeby nie było, że wspieram wyłącznie rynek anglosaski swoimi linkami : jak mnie bujali Acidzi, to jeszcze włosy miałem na głowie Quote Share this post Link to post Share on other sites
dywyn 76 Posted March 31, 2012 Ja tam lubię . Quote Dziwnie moderowany Katalog stron Share this post Link to post Share on other sites
bogdansenator 402 Posted April 1, 2012 Witam http://www.youtube.com/watch?v=ggtIlxv2zmw...feature=related Quote Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Share this post Link to post Share on other sites
Nikonem 1,801 Posted April 1, 2012 No, @dywyn, śliczne dzięki Pierwszy raz słuchałem Tool- podobało mi się. No i ten obraz, jestem pod wrażeniem... Quote Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Share this post Link to post Share on other sites
wojtecki1 4 Posted April 1, 2012 (edited) Może i król jest jeden ale uwielbiam ten kawałek edit: aż ciary mnie przechodzą Edited April 1, 2012 by wojtecki1 Quote "Internet - miejsce, w którym mięczak jest kozakiem, amator specjalistą, czternastka osiemnastką, a człowiek z problemami psychoterapeutą." Share this post Link to post Share on other sites
początkujący 881 Posted April 1, 2012 A mnie zawsze kręciło Def Leppardów, skoro ich już na tapetę wrzuciłeś Quote Share this post Link to post Share on other sites
wojtecki1 4 Posted April 1, 2012 Niezłe i znane prze moją osobę. Jednak ja bardziej "balladowy" jestem A coś mocniejszego to tylko jak jadę i zaczynam zasypiać Quote "Internet - miejsce, w którym mięczak jest kozakiem, amator specjalistą, czternastka osiemnastką, a człowiek z problemami psychoterapeutą." Share this post Link to post Share on other sites