Vexatus Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Czysta kurtuazja z jego strony zupełnie jak z mojej strony przyznanie Ci racji Założyłeś ten wątek żeby dyskutować czy żeby miec rację? Sklep VEX Media - może kiedyś... Katalog DBD Studio - nieśmiała reaktywacja. Online-24.pl - w przygotowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Założyłeś ten wątek żeby dyskutować czy żeby miec rację? oczywiście, żeby dyskutować bo rację mam zawsze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No to czas na moich bogów przez duże B: bez zbędnych zapowiedzi: PINK FLOYD - zawsze i dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Moje starocie Deep Purple Led Zeppelin Black Sabbath AC/DC Saxon Kiss Uriah Heep Genesis Phil Collins Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Chyba jestem ślepy, nie wierzę, że nie wspomnieliście o Nim... Bóg jest jeden - Yngwie Malmsteen Musze jeszcze dać i . Edytowane 7 Lutego 2012 przez radoslaus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mariusz, nie bądź taki... zapodaj młodzieży linki też chętnie posłucham, bo nie chce mi się sięgać na półkę po płyty qrcze, czy na tym forum wszyscy, których szanuję, słuchają takiej samej muzy, jak ja? a miałem nadzieję na: Madonna ale ktoś może wrzuci coś z "w łóżku z Madonną": programu, który większość z nas - staruszków - oglądała ze ślinką... wiem, wiem... moja żona sądzi o mnie to samo radoslaus: dzisiaj mnie podbudowałeś qrcze, musiałem zatrzymać, bo na mojej ukochanej Trójce: , a przecież muszą tu być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Jak mogłem zapomnieć - Dire Straits https://www.youtube.com/watch?v=ab-oCawqOU8 eM edycja: ups Edytowane 7 Lutego 2012 przez Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Może coś jako odskocznia od ultra-technicznych wymiataczy typu Yngwie, czy Satriani Przed Państwem: Agalloch - akustyczno, folkowo, momentami post-blackowe, klimatyczne granie Obok Opeth jest to mój ulubiony zespół. Edytowane 7 Lutego 2012 przez ryu420 1 NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 och... to zaczyna być mój ulubiony wątek na PiO mam nadzieję, że nie zabraknie mi czasu na pomaganie młodzieży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 @początkujący Ja słucham (przynajmniej staram się słuchać) tylko kawałków instrumentalnych, po prostu nie cierpię śpiewu i tyle. Dużo klasyki, aranżacji itp, Yngwie jest w tym najlepszy (przynajmniej dla mnie). Może niektórym wyda się obciachowy ale pana też lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Może niektórym wyda się obciachowy w ogóle też go lubię posłuchać... dzięki za przypomnienie właśnie o takie "re" mi chodziło człowiek z rana młodnieje, podpisuje parę dokumentów, stać go na kolejne kilka płytek... i o to w tym wszystkim chodzi no i zapomniałem dodać (jak za młodych czasów w radiu): "witajcie w raju!" a dla Ciebie coś z G3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja słucham (przynajmniej staram się słuchać) tylko kawałków instrumentalnych, W takim razie Tides From Nebula (100% instrumental, zero wokalu), jest dla Ciebie mój ulbiony polski band, o dziwo bardzo młody (od 2008). Pamiętam jak jeden członek zespołu na jakimś formu gitarowym przestawił pierwsze nagrania z ich próby a tutaj proszę, parę lat później i 2 świetne płyty na koncie. Bardzo fajny wątek, oby więcej takich NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) Trzeba się rozejrzeć za czymś nowszym, faktycznie rozsądnie to brzmi nawet... Jak ktoś lubi starsze rzeczy to Dick Dale (jak ktoś przebrnie przez śpiew ) i The Ventures mogą się spodobać. P.S. Żebyście nie pomyśleli, że ja ma 60 lat. 80 rocznik jestem, po prostu takie starocie lubię. Edytowane 7 Lutego 2012 przez radoslaus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 ryu420: fajne, dzięki: nie znałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 (edytowane) tak czytam ten opeth... , to chyba bez tego być nie może My dying bride - For You Paradise Lost - True Belief - oczywiście każda z kapel ma na tyle bogatą dyskografię, że podane utwory mogę się podobać bardziej lub mniej, nie zmienia to faktu, że to fundament mocnego uderzenia - - edit - a jakieś tam poprawki. Edytowane 7 Lutego 2012 przez entropia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi