Siciliano Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać, warte pokazania. A tak w ogóle to nie wiem czemu, ale coraz bardziej mi się podobają utwory białoflagowych żabojadów. Edytowane 5 Lutego 2014 przez Siciliano 1 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_3EVzixU4OU Miłego dnia 4 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Pewnie pamiętacie TATU, maja podobno występować na ceremonii otwarcia zimowych igrzysk. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 @up a wiesz Kolego, co będą śpiewać rosyjscy olimpijczycy? https://www.youtube.com/watch?v=RvcHVesIzMU 2 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 co będą śpiewać rosyjscy olimpijczycy? pewnie to 3 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 To Początkujący taki ładny temat założył a Wy se puszczacie palyliste Tatu .... Hercules "+" Uwielbiam muzykę poważną od czasów podstawówki kiedy kochałem się w skrzypaczce 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Noc skłania do refleksji. Bird "Shadows" oraz Hey "Zobaczysz" (moje ulubione nagranie Hey'a): https://youtu.be/5ultA7BYB8E P.S. Chyba nie pasują do siebie te nagrania ale nie mogłem odnaleźć nagrania, które chciałem wstawić zamiast Hey. P.S.2 Początkujący, chyba byłeś na Watersie? Może coś wrzucisz? 4 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Masz rację kolego..noc skłania do refleksji ja tam się bawię z klockami hamulcowymi Pewnie mnie poranek przywita ale rytm mam dobry Dzień dobry Niedzielo, i wszystkim na PiO 5 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 a to coś dla Tych co wczoraj balowali 2 Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Noc skłania do refleksji. No to podkręcę poziom refleksji: 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzyszkodnik100 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Mój kolega z zespołu w swoim zawodowym image. Rock dla takich ludzi jest zabawą i jak się tego słucha, nie ma się co dziwić: Edytowane 9 Lutego 2014 przez Uzyszkodnik100 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 P.S.2 Początkujący, chyba byłeś na Watersie? Może coś wrzucisz? niestety sierpień mnie trochę zaskoczył i byłem zmuszony zmienić plany na ostatnią chwilę, nad czym ubolewam... życie lubi zaskakiwać Spektakl powalający z relacji znajomych i tylko mi pozostaje pooglądać "z daleka" :'( a w kwestii playlist, to lubię ten wątek za to, że każdy może pokazać, co go kręci... Bez względu, czy to najnowszy kawałek Dream Theater czy stary kawałek Shazzy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Rock dla takich ludzi jest zabawą zdecydowanie... są kapele, dla których to sens życia, są też kapele, które grają wyłącznie dlatego, że im to sprawia przyjemność niektórym świetnie to wychodzi https://www.youtube.com/watch?v=FlLgVEuS2ho 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Wiecie co jest najgorsze?? Tu jest tyle kawałków zaprezentowanych, a ja nie wiem co śpiewać... Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 a ja nie wiem co śpiewać... "... Wejść na estradę i zostać, cała reszta to rzecz prosta..." 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi