początkujący Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nikonem, gratuluję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dziś dowiedziałem się, że tak oczekiwane nasze dziecko to syn Czyżby PIOtruś ? . Gratulacje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Piotruś fajne imię. Zdecydowaliśmy się na Krystian 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zabierałem się już kilka razy za The Cure, ale coś mi nie leży. Nie wiem może kiedyś. Zastanawiałem się czego jeszcze nie było, a jest boskie i mam: Jak zacząłem słuchać, to nie mogłem się zdecydować na konkretny kawałek 4 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Ostatnio smutno wokół tej grupy, niestety... Przemijanie dotyka wszystkich nas. Maanam "Ty nie Ty" oraz "Nocny Patrol": https://youtu.be/seNQ9gK2JBs 3 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 No to może coś więcej z Budki Suflera z okazji zakończenia działalności. Wrzucałem już kultowe utwory z wokalem śp. pana Czystawa i gitarą pana Borysewicza. Teraz czas na innych wokalistów i inne kultowe utwory. Nawet socjalizm ma pewne zalety: 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Świetny kawałek: "Bo ja mówi jestem z lasu Bo ja mówi jestem z lasu i już" PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jako, że Janick ma dzisiaj urodzinki, to może troszkę Iron Maiden dla poprawnej inspiracji na zimny śnieżny dzionek? a ponieważ tutaj zagrał z Fishem na jednej z moich ulubionych płytek (Vigil In A Wilderness Of Mirrors), to koniecznie muszę wkleić też ten kawałek: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Bo ja mówi jestem z lasu Bo ja mówi jestem z lasu i już Jestem z tego, tego i tego i trochę (chociaż już wrzucałem) Ironi mają genialne okładki, od dawna się nimi zachwycałem. No dobra, coś o przemijaniu, jest już coraz dłuższy dzień, więc odrobina depresji nie zaszkodzi: 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 To może coś dla miłośników "historii", teledysk sprzed 16 lat:) 4 Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Hmm, ja znalazłem coś sprzed trzech lat, muszę nadrobić zaległości. Świetny kawałek Illusiona z równie dobrym teledyskiem: e: Dziś natknąłem się na wynik pewnej kooperacji, ale nie mam jeszcze wyrobionego zdania: Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Trotyl 3 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Znacie Arcana? Stawiam browca, że Trotyl zna. Arcana słuchałem kiedyś gdy dużo czasu spędzałem w samochodzie a jeszcze więcej w pociągach. Teraz nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz siedziałem w pociągu. A kiedyś wyjazd około 5 do Warszawki, chyba koło 9 na miejscu (Leszno, Poznań, Kutno). Pociąg to było jakieś intercity, więc szybko i jeszcze klima, kawa i ciacho. A z powrotem było inaczej- nocny pociąg (chyba przez Czewę, Opole), dłużej i bez ciacha, kawy ale w mordę można było spokojnie dostać. Wozilem trochę kasy więc siedziałem obok konduktorów lub w Warsie. Kiedyś z pół wagonu obyzgane bylo krwią bo goście coś sobie wyjaśniali z użyciem ostrych narzędzi. Fajnie się wtedy nadrabiało muzę, raczej byłem na bieżąco, był czas na czytanie książek. Jeździłem na tyle regularnie, że poznałem się z jakimś barmanem z Warsu i graliśmy w szachy a klienci byli kibicami. Szczerze, na ogół przegrywałem bo gość leciał schematami i niszczył wszystkie moje finezyjne ataki Okej, Arcana: "Like statues in the garden of Dreaming"... oraz Dead Can Dance ze swojej pierwszej płyty. Jest okazja bo pod koniec lutego minie 30 lat od jej wydania. Dead Can Dance "Musica Etenal" (z ciekawym obrazem): 2 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Trotyl - żeby nie było - dostałeś plusika za demota a nie Budkę - jakoś zbrzydła mi zupełnie. A ode mnie ciągnąc klimaty Ilusion i Iron Maiden to - najlepszy kawałek Ironów moim zdaniem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Bóg aktorstwa odszedł, Philip Seymour Hoffman prawdopodobnie przedawkował heroinę. Po 23 latach bycia czystym nałóg nagle go dopadł w zeszłym roku. Grał w takich filmach jak "Nim diabel dowie sie, ze nie żyjesz" https://www.imdb.com/title/tt0292963/ - gdzie o ironio wcielił się w gościa uzależnionego od hery, albo "Capote" https://www.imdb.com/title/tt0379725/ - za rolę w tym filmie dostał Oskara. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) @Nikonem, już trochę tak, na pewno będę znał dokładniej. Dzięki Dziś miał premierę teledysk Percivali, z pewnością dołączą w przyszłości co nieco do kanonów polskiego metalu. A tutaj jeszcze starszy, z tej samej płyty: e:l Edytowane 4 Lutego 2014 przez Trotyl 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi