Nikonem Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 (edytowane) Na forum nikoniarze natrafiłem na taką kapelę, nie słuchałem jej wcześniej ale wydaje się być obiecująca. Jak myślicie? e: wrzuciłem teraz na słuchawki jeszcze coś takiego: https://youtu.be/U4ZzJIvv7Es Edytowane 4 Sierpnia 2013 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Nie jest to może mistrz gitary tylko innego instrumentu, ale świetnie się tego słucha Tutaj kKlasyka klasycznie A tutaj trochę popu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Roger Waters - The Wall 1990 dziś o 21:45 w TVP Kultura. Jeśli ktoś nie widział jazda obowiązkowa! A kto się wybiera na tegoroczny koncert do Warszawki (20.08)? 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strucel Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 (edytowane) Bogów jest wielu i nie ma żadnego. Dzisiaj polecam SatanaKozel - viking/folk/metal z Rosji Edytowane 10 Sierpnia 2013 przez Strucel początkujący SEOziutek i webMajster od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Fotoness "When I Die"- podobno ma wyjść reedycja tej płyty, pierwszy raz na cd. Mój ulubiony numer: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Mysłowice i Edytka: TTak sobie przypomniałem, zupełnie inny klimat ale... bardzo polecam: Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez Nikonem 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) A mnie dzisiaj wpadły w ręce 2 płyty, Faith No More z 95 roku i stare dobre Genesis z 81 roku ubiegłego wieku Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez SzlafRock 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Bóg kosza jest tylko jeden "MJ" Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Faith No More z 95 roku... Zacny kawałek, nie znałem tego. Dzięki! Zatanawiałem się nad odpowiedzią i wyszło mi, REM Drive: Pozostało trochę miejsca, wydaje mi się, że tego Pana jeszcze tu nie było- Eddie Vedder. Ale, że bogów nigdy dość więc w towarzystwie jeszcze jednego: https://youtu.be/QvdqU_jLeC4 1 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KataLogi.co Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Fajne lata 80 Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez KataLogi.co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Na zewnątrz ciemno, mogę więc zaproponować Wam coś bardziej wyciszającego. Podobno śpiewają słowa mantry Gayatri, której nie można wypowiadać na głos. Nie jestem pewien bo lata minęły gdy zajmowałem się religiami Wschodu. W każdym razie muza brzmi dobrze, bardzo odpręża. Nagranie poznałem dziś ale moge śmiało polecić: Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 [media] [/media] Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Coin Master Spiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) No proszę, Pan David Lynch do spółki z Lykke Li sprezentował nam tak piękny prezent: Wśród utworów, które wejdą w skład nowego albumu reżysera "Mulholland Drive", znalazło się nagranie z udziałem Lykke Li, zatytułowane "I'm Waiting Here". Na płycie pojawi się też cover utworu Boba Dylana - "The Ballad Of Hollis Brown". - Większość utworów zrodziło się z bluesowych jamów - mówi o genezie powstania swojej nowej płyty David Lynch. - Wyszła z tego hybryda, zmodernizowana forma bluesa. Ten nurt jest szczerą i emocjonalną formą muzyczną, która przyprawia duszę o dreszcze - tłumaczy reżyser. źródło: muzyka.onet.pl Jak dla mnie- pięknie im to wyszło!! e: A może jeszcze jedno nagranie, cover w wykonaniu tej Pani? Edytowane 4 Września 2013 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poszlaka Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 To "Follow Rivers" było fajne, dopóki nie zaczęli tego puszczać w radiu i tv. Kiedyś lubiłem to wykonanie, a teraz szczerze nienawidzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Bogiem szybkości wyciągania broni, strzelania i schowania jest niewątpliwie ten gostek: z tego co dobrze zrozumiałem i widać: wyciąga, strzela i chowa broń w ciągu 2 setnych sekundy, i jeszcze jest w stanie trafić w cel. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi