bogdansenator Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 2 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansenator Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ma 26 lat i słynną siostrę, Beyonce https://www.youtube.com/watch?v=82OMxSbssvU 1 Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Na dzień dobry. Już nie ogarniam czy było. Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez SzlafRock 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nie miałem okazji być na ich koncercie ale czekam na drugi w naszym kraju No i ojca klasyka https://www.youtube.com/watch?v=zt1R8LQ5-LI 2 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Nie miałem okazji być na ich koncercie ale czekam na drugi w naszym kraju Jeśli mówisz o Rammstein to będzie w czerwcu w Warszawie, oczywiście wybieram się. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 a ja przypomnę troszku innych, ale równie znamienitych, choć dziś chyba już mało kto tak gra, o pearlm jam nie wspominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Plany mam na sierpień dopiero Woodstock bo fajna obsada No i Hunter!! 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Była, była. Dobry wybór utworów Myślałem o The Gathering ale nie wiem czy znacie, lubicie... Słyszałem kiedyś dobre recenzje. Z chęcią poznam. Wokalistka całkiem niezła I przy okazji: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Od dwóch miesięcy na poprawę humoru:) Grodzisk Mazowiecki Wakacje na Bałkanach www.Gazetagrodziska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Skojarzyło mi się to z czymś rodzimym z drugiej strony barykady: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Myślałem o The Gathering ale nie wiem czy znacie, lubicie... Słyszałem kiedyś dobre recenzje. Z chęcią poznam. Wokalistka całkiem niezła Oki, moim zdaniem najlepsza płyta to How to Measure Planet, szczególnie pierwsza część, oprócz tego Mandylion i Night Time Birds (ja zacząłem od tej ostatniej). Byłem raz na ich koncercie w nieistniejącej już Strefie Radia Kolor w piwnicy koło UM we Wrocku. Musiałem wyguglować żeby sobie przypomnieć datę (2001)- klik. Zamówiłem większą ilość Jasiów Wędrowniczków (żeby nie tracić czasu na zamawianie) i przeżyłem niezapomnianą podróż... Przed koncertem puścili głośno This Mortail Coil. Gdy już zaczęli grać wszystko skupiło się na Anneke, która właściwie stała wciąż w jednym miejscu, przymykała oczy i śpiewała, czasem tańczyła. Była kompletnie odjechana- dziecko Muzy, niesamowite było to zobaczyć. Czułem się jak na prawdziwym Zgromadzeniu - dzieci czasu i muzyki... Piękne wspomnienie, piękny koncert, najlepszych chwil nie da się zainscenizować, kupić. Fajnie, że się rozpisaliście w temacie. Jak wrócę z delegacji to chętnie posłucham co przygotowaliście. A tymczasem The Gathering jeszcze z Anneke: ... jak mogę powiedzieć Ci czym jest dla mnie muzyka? ... e: Jakby ktoś miał czas i ochotę cały fajny koncert: https://youtu.be/xfs7KTa2fiY Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez Nikonem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) o The Gathering już było, ale dawno chociaż w tej cięższej wersji https://www.forum.opt..._30#entry999096, i nawet na następnej stronie jest opowieść o koncercie Nikonema hehe - deja vu ? a na wieczór zachciało mi się królowej Angeliny, ale w doborowej oprawie, najpierw Korn a na koniec The Rolling Stone, wyśmienite https://www.youtube.com/watch?v=m1G9DJH-OHQ Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez entropia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Coś na poranną rozgrzewkę: Hmm, muszę odkopać parser i zrobić nową listę kawałków. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Czy to nie jest piękne? Posłuchajcie sami, dla mnie miód gitarka:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Natknąłem się jeszcze na coś takiego: nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi