OceanFire Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witajcie, Niedawno postawiłem sobie bloga i dość mocno go podlinkowałem ( można powiedzieć że nawet przesadziłem bo wbiło ponad 30 k linków w kilka dni z 10 domen [bo wstawiłem linka na forum gdzie dziennie zakładane jest kilka tys. tematów ] ), i pozycje natychmiastowo spadły. Dzisiaj jeden z userów zgłosił mi że avast wykrywa tam wirusa. Interwencja antywirusa czy zwykły filtr ? Adres strony: https://gierkiprzegladarkowe.pl Pozdrawiam Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Eset Smart Security nic nie wykrywa Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 U mnie Avast milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Symantec milczy Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Kaspersky też cisza, możesz się też tym posiłkować: https://www.virustotal.com/url/bb529b2f231f...sis/1327787514/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Dobra dzięki, wygląda na to, że fałszywy alarm. Ale jeszcze zainstaluje avasta u siebie i sprawdzę Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bremes Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Antywirusy mają w zwyczaju być nadpobudliwe. Według mnie fałszywy alarm. regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Poproś użytkownika o screena z Avasta - będziesz znał plik, który uznał za groźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 możliwe że chodziło o iframe którego masz w kodzie, zła sygnatura antywirusa i wywaliło że to niby zagrożenie - kaspersky IS 2011 - czysto "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Nic nie wykrywa, jest ok na avast, kaspersku i spywaware doctor with antiwirus Więcej niż informacje ToTemat oraz Polskie Forum GlosObywateli - dołącz do społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 AVG i McAfee milczy VirusTotal milczy https://www.virustotal.com/url/bb529b2f231f...sis/1327915681/ Avast często generuje takie piękne raporty Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 W sumie to po avast można się spodziewać wszystkiego Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Były... viper134 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 W sumie to po avast można się spodziewać wszystkiego dokładnie, zawsze polecam odinstalować na moment i zainstalować mcAfee przeskanować całego kompa i zobaczyć różnicę Jakub Jaworowicz Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 https://sitecheck.sucuri.net/scanner/ sprawdź sobie tym witrynę - pokazuje które pliki są ewentualnie zaświrusowane Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CombatCode Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 przejrzałem kod strony głównej i nic tam nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.