Norton Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam znalazłem na Allegro ofertę domeny to jej adres jest to domena 4 znakowa ale qrcze nie da się jej ręcznie wpisać w wyszukiwarkę i zastanawiam się czy warto się w ogóle takimi domenami interesować, kuszące jest bo to tylko 4 znaki chciałem poradzić się specjalistów co sądzicie o takich dziwnych domenach ? warto czy darować sobie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 To chyba jakiś rosyjski znak ? https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Daruj to sobie. gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norton Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ale jeśli wykorzystał bym ją do subdomen w stylu seo.?.pl to mam 8 znakową domenę dla googla do wizytówek i ręczengo wpisywania się nie nadaje ale może chociaż do subdomen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Daruj sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinger Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Naprawdę jeśli ona miałaby jakieś praktyczne zastosowanie, to właściciel nie sprzedawałby jej na Allegro. Nie marnuj pieniędzy, bo raczej inwestycja się nie zwróci. gdzieś zaginęła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielBurchardt Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niezła reklama https://kokohash.com/profil/medumistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Przeciez to nie jest domena 4 znakowa. Jak Ty to liczysz? To jest domena 1 znakowa, z tymze tym 1 znakiem jest znak specjalny i w zapise ASCI ma wiecej znakow. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norton Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 czyli co liczymy tylko znaki przed kropką, a ja zawsze liczyłem all znaki, to jak bedę miał domenę seo.info to też jest 3 znakowa domena ? dowolną domenę w stylu 3.info i do tego robić subdomeny seo.3.info ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satin0 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak, seo.info to 3-literowa domena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ta domena do niczego się nie nadaje poza tym, że ma wyglądać jak 3.pl Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ta domena do niczego się nie nadaje poza tym, że ma wyglądać jak 3.pl I tytuł aukcji sugeruje, że to własnie ta domena. Poszło zgłoszenie do Allegro, a jak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Już pojaiwła się dopiska: Dodano 2011-12-16 21:01 w odpowiedzi na zapytania informujemy iż link pokazuje jak wygląda sprzedawana domena, w tytule jest 3.pl ale sprzedawana jest domena з.pl Przypadek? dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Nie chciałbym takiej domeny nawet za koszt rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norton Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 spoko, to mnie przekonało daruję sobie tą domenę, a tak OT co z backlinkami, na yahoo jest przekierowanie na binga ale tam nie pokazują się wszystkie linki, czy jest jakaś darmowa alternatywa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.