Skocz do zawartości

Pozycja w google

polan

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie jest to dopiero mój początek na tym forum i nie do końca jestem jeszcze we wszystkim obeznany co gdzie jak.. Jeżeli zły dział proszę moderatorów przenieść do odpowiedniego.

Pisze ten temat ponieważ posiadam forum. Może i mocno wy pozycjonowane ponieważ to już 3 miejsce pod frazą "serwery cs" z której mam sporo wejść co mnie zadowala aczkolwiek, jako niezaawansowany użytkownik internetu, chciałbym się dowiedzieć jak? i co? mam robić by przeskoczyć na 1 lub 2 miejsce. Czy są jakieś skuteczne metody/sposoby na to by przeskoczyć na te wymarzone miejsce?

Pozdrawiam.

Zacząć od lektury działu Dla początkujących a później optymalizować, linkować i nie poddawać się :) ot cała filozofia :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zakładam że chodzi o serwerycs.eu? :) Jeśli masz zamiar dalej dodawać takie wpisy jakie przed chwilą wyleciały z moich katalogów to daj sobie spokój katalogowaniem, bo żaden admin przy zdrowych zmysłach nie zaakceptuje bełkotu składającego się tylko i wyłącznie z masy słów kluczowych...

Spędzisz kilka dni na czytaniu działu dla początkujących i niemal na pewno sam się oświecisz - w każdym razie wiele się dowiesz. Co do katalogowania to w większości katalogów wystarczy porządny i sensowny text i rzut okiem na regulamin. Nie ma co się rozpisywać - nie wpadłeś na pomysł żeby zobaczyć kilka wpisów w katalogu przed dodaniem własnego? Jeśli nie możesz nastukać sensownego textu na 250 znaków to nie ruszaj na razie tematu katalogowania...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności