Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Na próbę dodałem jeden z serwisów do systemu. Wyceniono go na 300zł/miesięcznie, wszystko poszło sprawnie, weryfikacja, dodanie kodu i akceptacja trochę trwała (3 dni) ale już wszystko działa.

Testuje również pozycjonowanie na testowym budżecie 50zł poprzez seopilot i zobacze jakie będą efekty, podzielę się nimi.

Na sprzedaż Skrypty PHP, oferujemy gotowe portale z aplikacją mobilną. Wielojęzyczne, zintegrowane z 6 systemami płatności, logowanie facebook/google, mapy google/openstreetmaps, SMS, PUSH i intuicyjnym panelem administratora. W ofercie: skrypt ogłoszeń jak OLX, skrypt nieruchomości jak otodom, skrypt ogłoszeń pracy, baza noclegowa, katalog firm. 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś z Was zauważył, żeby jakaś Wasza strona z zainstalowanym kodem Seopilota miała problem ze wzrostem PR? Mam taką sytuacją - strona w sieci od 5 lat, nie linkowałem do tej strony dawno i odkąd pamiętam miała PR2 - w maju wrzuciłem Seopilota, zacząłem linkować z dobrych serwisów, predict Page Rank wzrósł ładnie do 4 (korzystam od lat z https://www.seomaster...-prediction.php i ZAWSZE się zgadzało), a PR nadal stoi 2.

Mam kilka innych stron bez Seopilota i tam elegancko co mniej więcej kwartał PR rośnie (przy działaniach identycznych z wyżej opisaną stroną...).

co mniej więcej kwartał PR rośnie

Hmm, jeżeli te strony masz od 5 lat i co kwartał im "rośnie" to chyba już dawno poza skalę wyjechałeś.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To że jest problem z podniesieniem pr dla stron to jest normalne. Nie wiem czego oczekujecie gdy nagle pojawia się na stronie 350 linków wychodzących lub więcej, i tak jest dobrze że nie spada.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

@bold - masz racje :) Lepiej stawiać na taką niewiadomą :)

A mi się wydaje że to bez znaczenia, bo skoro zawieszą wysoko poprzeczkę i ktoś nawet jak będzie robił serwis pod nich ją przeskoczy tzn że ma serwis o wysokich parametrach nadający się do pozycjonowania innych stron. Przecież to beż różnicy, efekt końcowy ten sam.

468x60.gif

W górę tak szybko nie pójdzie jak wcześniej poumieszczane były linki to po cenach sprzed wzrostu PR i jeśli są przedłużane dalej to nawet jak wzrośnie to się nic nie zmieni ani dla wydawcy ani pozycjonera. Wzrost możesz zanotować dopiero gdy ktoś zrezygnuje z linku i wtedy nowy kupujący już kupuje po wyższej cenie.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Mi przeszła strona z PR 2 ktora od pół roku jest w Internecie.

A wyjawisz ile masz zaindeksowanych site przy tej stronie? Też ostatnio inna moja młoda stronka (z maja tego roku) wskoczyła na PR2, z nudów spróbowałem ją dodać do Seopilota i aż nie spadłem z krzesła jak przeszło od razu przez weryfikację bota (wcześnie ta strona przy PR1 od razu nie przechodziła) - no ale potem po godzinie od zainstalowania kodu odrzucili - na 100% za mały site (trochę ponad 200).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności