szort Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Natomiast pieniądze z mandatów od staży miejskiej trafiają na konto gminy/miasta. Są w Polsce takie gminy, które mają roczny budżet w wysokosci 15 000 000 zł z czego 7 500 000 to wpływy z mandatów straży miejskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 hahaha niewiem czy przypadek czy zaprogramowane przez los. Wyjechałem dziś jednak rundkę sobie zrobić zobaczyć co sie dzieje koło 21 i wiecie co. zatrzymali mnie kontrola drogowa, sprawdzili trzeźwość gaśnice trójkąt światła itd wynik oczywiście pozytywny i bez problemowy powrót do domu. Najdziwniejsze jest to ,ze zgarnęli mnie dwie ulice dalej od miejsca w którym mi sie śniło. znowu ten stres aż czułem ,ze ciemno przed oczyma sie robi.Co mnie bardzo zdziwiło to ,ze sprawdzanie dokumentów dość długo trwałona moje oko około 10 minut. Co oni podczas takiego skontrolowania sprawdzają? aha i czy cos takiego jest gdzieś odnotowywane? jak zapytałem policjanta co jest powodem kontroli :odpowiedział ,że rutynowa kontrola trzeźwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 @bluro jesteś jasnowidzem!! a może ciemnowidzem skoro Ci się ze stresu ciemno przed oczami zrobiło.. swoją drogą jakiego stresu? czego się obawiasz podczas rutynowej kontroli?? co sprawdzają? dzwonią do dyżurnego wróża Macieja i pytają czy masz jakieś punkty na koncie, czy nie masz zatrzymanych uprawnień, sprawdzają czy samochód nie kradziony, czy nie jesteś poszukiwany listem gończym (międzynarodowym lub krajowym) i jeszcze kilka innych czynności, które niestety nie są w jednej bazie a w kilku jak byłeś kiedyś na policji to pewnie widziałeś jak szybko wklepują literki na maszynie do pisania - teraz wyobraź sobie, że dyżurny wróż Maciej musi wykonać tę czynność kilka razy, wpisując Twoje imię i nazwisko oraz pesel.. to musi potrwać Sprawdzenie zostaje odnotowane w notatce służbowej z dnia pracy policjantów. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 to fakt bo na komisariat pojechali, jechałem za nimi zobaczyć co będą robić.ze stresowałem sie tego ze mi sie własnie śniło patrzę i widzę Kurde ale tosz to dwie ulice dalej gdyby nie budynki to byłoby widać miejsce w którym mi sie śniło. No i wtedy sie zestresowałem... mówię kurde czy wszystko jest ok z autem gdzies żarówki gaśnica itd Otworzyłem sobie drzwi pooddychałem świeżym powietrzem i było wszystko ok. to tyle tak na marginesie chciałem tylko dodać bo sam sie zdziwiłem i to bardzo, na szczęście wszystko było ok podczas zjadu prawie zapomniałem włączyć kierunku ale cos mnie tchnęło , fakt prawie ułamałem to do kierunków ale dałem.czuje w głębi duszy ze to nie było przypadkowe , pytanie tylko co los chciał mi przekazać hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 @up qrteczka.. niezłe zioło palisz.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluro Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 a co najśmieszniejsze z tego wszystkiego jest dzisiaj starsza płaciła drugą rate ubezpieczenia mcmagik zioła w to nie mieszaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Serio tyle stron o mandacie za światła (100zł w dzień, 200zł po zmroku)? CrediZilla.com | SiLoans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 @up budujemy unikalny content Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wydaje mi się, że bluro nie jesteś do końca normalny.Przypominasz mi takiego gościa, co tu już był i pisał jakieś książki, nie do końca sensowne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Przypominasz mi takiego gościa Przecież to on Tylko temat mu usunęli to teraz opisuje swoje przygody w matizie "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Tylko temat mu usunęliTen o jagodach czy czymś takim to kojarzę, ale był jeszcze ktoś taki jak andypsv, jego mi przypomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.