SzefoPolska Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Czy ktoś ma jakieś korzyści z Yahoo? Bo ja nie, może zamiast działu Yahoo zróbmy jakiś inny dział? Pierwszy dam pomysła: 1 dział mniej na Pio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Dużo osób ma strony kierowane na zachód a tam Yahoo jest bardziej popularne niż w Polsce. U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky77 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Fakt, wyszukiwarki Yahoo zaraz nie będzie, będzie Bing Oferuję usługi IT więcej info. Nowe forum w 2025 roku? Czemu nie? Presta forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Ostatnio nie byłem troche na czasie z portalami, z fejsa tez nie korzystam https://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/556..._ery_yahoo.html Jak macie jakies ciekawe linki dla tych co ostatni rok przeleżeli pod lodem to podzielcie sie bo nie każdy ma czas szukać U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doler Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 w sumie się okaże co będzie po przejęciu yahoo;] Biuro Projektowe. Kierownik Budowy Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makjan Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Czyli warto jak już do pozycjonować pod Binga, bo będzie z tego większy pożytek. Oczywiście mówię tu o anglojęzycznych stronach, bo polskich zupełnie nie warto w żadnej z tych wyszukiwarek pozycjonować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 yaho jak dla mnie przestał mieć znaczenie ale jet nadzieja że kiedyś coś jeszcze będzie znaczył Pytam o wiele, za wszystko dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Trzeba promować binga, bo ma coraz lepsze wyniki nawet w języku polskim, pozatym widzę codziennie wejścia z binga na swoją stronę. Trzeba coś robić bo jak gugiel zdobędzie pełen monopol to dopiero wszystkich pogoni. Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszW Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Google daje zbyt wiele by taki Bing mógł stanowić jakąkolwiek konkurencje. Nie sądze, żeby monopolistyczna wyszukiwarka dała sobie w dłuższym czasie odbierać klientów, podejrzewam, że raczej będzei zupełnie odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestos Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A może jakiś ruch poparcia polskiej wyszukiwarki? A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria! A to: portal branży budowlanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 A znasz jakąś wartą uwagi polską wyszukiwarkę, która jest w stanie konkurować z Google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 @ VEXATUS a moze warto o tym pomyslec? Może coś nowego? Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jest kilka mniej lub bardziej znanych (bo o popularności i udziałach w rynku powyżej granicy błędu statystycznego to raczej trudno mówić) polskich wyszukiwarek, ale żadna z istniejących nie ma w tej chwili najmniejszych szans w konfrontacji z Google.pl... Myśleć nad tym oczywiście zawsze warto i wydaje mi się, że wcześniej czy później ktoś wsadzi kij w google'owisko, ale... Szczerze mówiąc jest to tak naprawdę dla mnie na dzień dzisiejszy temat na poemat, bo kto dysponuje obecnie kapitałem i mocami przerobowymi wystarczającymi do opracowania, wykonania i wypromowania projektu (w tym wypadku także brandu) mogącego konkurować z G? Z całą pewnością NIE JA i mówiąc szczerze na samą MYŚL o kosztach takiej inwestycji boli mnie głowa... Ja skromnym i zupełnie przeciętnym chłopakiem z Kujaw jestem i nie moja w tym głowa. Poza tym... nie jestem do końca pewien, czy udzielający się często/gęsto na tym forum najbardziej zagorzali krytycy polityki Google'a są tak naprawdę w stanie (z przyczyn obiektywnych) zaryzykować wsparcie dla nowej wyszukiwarki. Ale to już jest zupełnie inna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weblam Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Póki co nie ma konkurenta dla Googla, nawet M$ poniósł na tym polu porażkę ze swoim Bingiem. Zlecenia Ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheonus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mnie yahoo nie lubi to ja go też w google 3 pozycja, w bing 12 a w yahoo 27 :E na główną fraze, szukając wsród polskich stron. Świat Kawasaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.