Skocz do zawartości

Drastyczny spadek odwiedzin

nick2008

Rekomendowane odpowiedzi

No, nie no. Zgred zaczął gadać jak stary googlowski klakier. :)

Co lepsze, Zgred ma absolutną rację. Serwisy z kradzionymi filmami łonlajn, warezowa fora są i będą gryzione przez Pandę. Co naście dni, pojawia się inny właściciel takowego przybytku z pytaniem: "Dlaczego mi spadło?". Po otrzymaniu informacji o kiepskich treściach zawsze pada pytanie "Konkurencja ma takie same treści i nie spadła". Spokojnie, przyjdzie ich kolej.

• Odpowiedzi 47
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dodam tylko od siebie, że prócz tego, że strona to straszny szajs to na dodatek wydałeś 1000zł w błoto :)

Może i szajs ale z tego szajsu miesięcznie wyciągam więcej niż ty przez rok czasu ze wszystkich swoich stron razem wziętych. Komuś chyba żal du*e ściska że nic nie potrafi. Panowie, zawiść aż z was kipi :) Liżcie tyłki jeden drugiemu, może tym się dowartościujecie. Żegnam biedni, smutni ludzie.

Może i szajs ale z tego szajsu miesięcznie wyciągam więcej niż ty przez rok czasu ze wszystkich swoich stron razem wziętych. Komuś chyba żal du*e ściska że nic nie potrafi. Panowie, zawiść aż z was kipi :) Liżcie tyłki jeden drugiemu, może tym się dowartościujecie. Żegnam biedni, smutni ludzie.

Cooo za ludzie. Skąd się tacy biorą? Chłopie, weź się ogarnij! Ludzie piszą ci same konkretne informacje, a ty na nich najeżdzasz. Piszesz o wyżalaniu się Zgrega za niepowodzenia, a jedyną osobą, która napisała o swoich niepowodzeniach jesteś TY - bo to ty się żalisz, że ci poleciało.

Piszesz, że taki pieniądz wyciągasz z serwisu, a 1000zł to dla ciebie inwestycja życia? Człowieku, tu ludzie operują zdecydowanie większymi sumami na potrzeby developmentu swoich serwisów i nie żałują tych pieniędzy, bo wiedzą, że w dłuższej perspektywie czasowej im się to po prostu wróci.

Jeśli przyjdzie czas, że Google totalnie wyatuje twoje kino-online, to może będziesz zmuszony do tego, aby się przekonać, że porządna, unikalna treść to potęga.

Tyle z mojej strony.

A wy co chłopaki zmieniliście taktykę ? ;-P Zawsze się pisało, że „poczekaj wróci”.

Uważam że strona ma szansę na powrót. Z tego co rozumiem, to dopiero 1 dzień,, a mi dzisiaj też sporo stron dziwnie lata w wynikach (nie spamowych) Duplikatów jest od groma w top 10 i mają się dobrze. Zobaczysz za 3-5 dni. Jak nie wróci, to znaczy że panda i dodając film musisz robić copywriting

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

tu nie ma co zmieniać taktyki - jego strona jest nic nie warta. gdyby były chociaż jakieś drobne plusiki na korzyść tej strony napisałbym że wróci za kilka dni - ale nie .... nic z tego nie bedzie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Dodam tylko od siebie, że prócz tego, że strona to straszny szajs to na dodatek wydałeś 1000zł w błoto :)

Może i szajs ale z tego szajsu miesięcznie wyciągam więcej niż ty przez rok czasu ze wszystkich swoich stron razem wziętych. Komuś chyba żal du*e ściska że nic nie potrafi. Panowie, zawiść aż z was kipi :P Liżcie tyłki jeden drugiemu, może tym się dowartościujecie. Żegnam biedni, smutni ludzie.

Na Twojej stronie pisze, ze jestem 999.999 osobą więc dawaj mojego appla lub uznam Cię za kłamcę;) Piszesz, że tu ludzie nic nie potrafią ale póki co to Ty spadłeś;) Wyżywanie się na anonimowym forum, dość dziecinna zabawa:P

Haha, kolejny temat w stylu: pytam się was o coś, ale nie obchodzą mnie wasze odpowiedzi, bo: wiem lepiej, mam swojego stuningowanego Malucha i ładny dresik, a wy jesteście zakompleksieni pseudofachofcy, zapewne z jakimiś traumatycznymi wspomnieniami z dzieciństwa, przez co nie potraficie okazać należytego szacunku stronie za 1000zł :)

Ech...

Marketing Internetowy - SEO/SEM - km-web.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności