Skocz do zawartości

Linkolo.pl - giełda linków w treści ...

Linkolo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo orientacyjnie - czy możecie napisać ile może zarobić strona PR3 45site?

linkipro.png.641d41ec9f5f76f75d984fa0241226fc.png Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają

Dzieki serdeczne, nie widziałem tego narzędzia.

Wiecie, to wygląda zachęcająco, ale na ile jest to realne. Na ile realne jest pelne obłozenie swoich stron linkami. Jeżeli wynik w realu wynosiłby koło połowy jak szacunki z tego narzędzia, to jutro jadę oglądać nowe beemki. Na pewno nie należy wołać za wysokich cen. Byłbym wdzieczny za jakieś informacje - ogólne ale oprte na doświadczeniu - od użytkowników jak to wygląda w realu. Wiem ze nikt chętnie nie dzieli sie takimi informacjami, ale zdrugiej strony chyba dobrze dla kazdego zeby w systemie było jak najwięcej uczestników.

I jeszcze jedno - opłaca sie instalować boksy?

Aha, czy linki w boksach szybciej się sprzedają. Teoretycznie tak powinno być.

linkipro.png.641d41ec9f5f76f75d984fa0241226fc.png Profesjonalny Link Building. Rozwiązania które działają

@martinewg - średnia cena sprzedaży w serwisach o podobnym PR i na podstawie liczby podstron w Google

@Lars - cena nie jest za maksymalne obłożenie, ale jest to wyciągnięta przez automat średnia. Są strony, które zarabiają mniej (nawet znacznie), niż pokazuje wycena, a są takie, które mają więcej - na to nie mamy wpływu :)

Jeśli chodzi o boksy, to dobre uzupełnienie i oczywiście większa szansa na pieniądze dla Ciebie.

@Badek - cóż mogę Ci odpisać... mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej. Cały czas pracujemy nad poszczególnymi elementami Linkolo, żeby Wasze zarobki i efekty pozycjonerów zawsze były jak najlepsze.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

:)

Aha. A może jakieś bardziej pozytywne przykłady?

Mam trochę stron z pr i się zastanawiam czy warto wszystko wrzucić.

tol4: znamy naszą słabość i nad nią pracujemy, dlatego nie mamy w regulaminie tzw. lojalki. Będąc w Linkolo możesz być jednocześnie gdzie indziej. Zapraszam do zostania jednak ;)

PS

U nas za to nie ma problemów z wypłatami, spóźnieniami, etc. Wasze pieniądze, to Wasze pieniądze, dlatego nie przeciągamy nigdy w nieskończoność wypłat i nie piętrzymy problemów z tym związanych.

Linkolo.pl - Skuteczne pozycjonowanie

U nas za to nie ma problemów z wypłatami, spóźnieniami, etc. Wasze pieniądze, to Wasze pieniądze, dlatego nie przeciągamy nigdy w nieskończoność wypłat i nie piętrzymy problemów z tym związanych.

I tutaj się zgadzam w 100%. Nigdy wypłata nie trwała u mnie dłużej niż do ok. 24h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności