Skocz do zawartości

Olawski.net - odkurzony katalog

sobel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, parę dni temu "odkurzyłem" i zmodernizowałem mój stary katalog. Wcześniej na skrypcie otwarty mini, który niestety nie spełnił moich oczekiwań.

Obecnie SEOkatalog. Zapraszam do dodawania stron oraz opinii. Wpisy darmowe tylko z unikalnym opisem min. 250 znaków, wpisy z powielonym opisem dodaję tylko po umieszczeniu linku zwrotnego lub wybraniu opcji płatnej.

https://olawski.net - PR1

a czemu nie zaimportowałeś starych wpisów?

Wcześniej katalog był regionalny, zaniedbany i prowadzony przez nieodpowiedzialną osobę, więc zrobił się z niego mały śmietnik mimo, że wpisów miał bardzo niewiele.

Zmienił się na ogólnotematyczny z nowymi zasadami, dlatego nowa baza.

a czemu nie zaimportowałeś starych wpisów?

Wcześniej katalog był regionalny, zaniedbany i prowadzony przez nieodpowiedzialną osobę, więc zrobił się z niego mały śmietnik mimo, że wpisów miał bardzo niewiele.

Zmienił się na ogólnotematyczny z nowymi zasadami, dlatego nowa baza.

teraz ludzie zostają zmuszeni do idiotycznego tworzenia unikalnych opisów a katalog za jakiś czas z ogólnokrajowego zmieni się w ogólnoświatowy i znów będzie nowa baza ;)

@qazy straszny z Ciebie pesymista. Nie po to inwestowałem w skrypt, żeby robić teraz komuś kuku. Zapewniam, że wszystko będzie dobrze, a katalog będzie rozwijany wraz z istniejącą bazą. Nikogo nie zmuszam do tworzenia unikalnego opisu, można wstawić link zwrotny i po kłopocie :shout: Zapraszam do dodawania.

piszesz że tytuł nie może być zlepkiem słów kluczowym a pozwalasz na dodawanie nieunikalnych opisów, to co jest gorsze?

Edytowane przez nikel

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

piszesz że tytuł nie może być zlepkiem słów kluczowym a pozwalasz na dodawanie nieunikalnych opisów, to co jest gorsze?

Wymagamy aby tytuł był krótki i treściwy typu: Sklep z odzieżą, Forum o nurkowaniu, Wczasy nad morzem, a nie typu Blog książki księgarnia itd.

Opis nie musi być unikalny, ale musi być sensowny i napisany poprawną polszczyzną. Strony z opisami nieunikalnymi dodajemy jedynie w opcji płatnej lub pa wstawieniu linka zwrotnego.

chciałem dodać stronę informacja zwrotna "zle wpisałeś adres strony" :D niepotrzebnie pisałem unikalny opis

Strona została odrzucona, czy skrypt zwrócił taką informację podczas dodawania?

a teraz taka odpowiedz

URL strony z linkiem zwrotnym jest pusty lub zbyt krótki lub brak członu "https://"

Strona nie została dodana.

Opis unikalny przed chwilą napisany ?

edit: moja wina nie zmieniłem typu wpisu, przepraszam :D

Edytowane przez pchlistosc
Sprzątanie Wrocław to oferta dla ludzi oszczędzających swój czas, skorzystaj również z usługi pranie dywanów Oleśnica