Skocz do zawartości

Koniec subdomen... chyba już czas zrobić przekierowanie z precla

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

No to rejestratorzy/sprzedawcy domen zacierają ręce na takie zmiany :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

he,he gdyby tak było to po co by mieli wprowadzać takie zmiany...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

No to w końcu jak to jest, bo jedno co pisz @Krisss drugiemu "ubdomeny będą traktowane nie jak domeny ale jak zwykłe podstrony" zaprzecza :soczek:

https://googlewebmastercentral.blogspot.com...s-external.html

Pierwsze zdanie artykułu "Today we’re making a change to the way we categorize link data in Webmaster Tools". Także szczerze mówiąc nie za bardzo rozumiem skąd odniesienie w ogóle do tego jak będą traktowane domeny przez google, bo w artykule słowa o tym nie ma.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Dokłdnie po głębszym poczytaniu i zapoznaniu się z tematem wiadomo że poruszony temat to sposób klasyfikowania i przedstawiania linków w GTW i nie wpływa natomiast na sposób uwzględniania linków w algorytmie wyszukiwarki póki co

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce"Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany

Wyczytałem jedynie o sposobie kwalifikacji, że subdomeny mają być traktowane jak podstrony. Czy to prawda to nie wiem - jedynie to wyczytałem w necie. O tym linkowaniu zewnętrzne/wewnętrzne to już sam sobie dopowiedziałem i to są tylko domysły. Czy mam rację - nie wiem. Czas zweryfikuje.

A co powiecie na to:

https://webhosting.pl/Uwaga.na.ranking.w.wy...inki.wewnetrzne

Sprawdzałem adresowanie w narzędziach webmastera i nadal na liście domen są subdomeny:

Linki do Twojej witryny

Przegląd » Wszystkie domeny

Najważniejsze domeny (305) zawierające linki do stron w Twojej witrynie.

Lecz z wyjątkiem subdomen własnych sprawdzanej domeny która takowe też ma. Nie wiem czy tak było wcześniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności