Aramin173 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No i stało się... Zakupiłem ZenBloga Wystartowałem Projekt na 200 profili Web2.0 i jest problem. Założyło tylko na last.fm. Reszta w ogóle nie dotarła na pocztę. Poczta o2.pl na porcie 110e Generalnie W Task jest całe 200 z zielonym znacznikiem DONE. Jednak kiedy wchodzę żeby pokazało gdzie udało się założyć profil widzę tylko last.fm W oknie głównym tylko przy last.fm jest zielony haczyk a reszta to żółte gwiazdki. Co może być nie tak? Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajnygrabarz Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A nie poszła poczta do folderu spamowego? Na o2 możesz wyłączyć filtrowanie spamu. urodziny dla dzieci zielona góra animacje dla dzieci dekoracje balonowe zielona góra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funio Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 coś musiałeś namieszać, w 1 biegu na starszej wersji zennopostera spokojnie wychodzi mi 40% Mi jeszcze tydzień temu wychodziło seofuture.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jeśli z jakiś powodów wam słabo działa zenblog sprawdzcie: połączenie z pocztą czy jest ok, polecane skrzynki o2, yahoo, we własnej domenie proxy - dobre proxy to podstawa sukcesu chyba nie trzeba nikogo przekonywać, buyproxies, proxy-hub śmigają, aż miło loginy - najlepiej dać parę(naście) loginów, dzięki czemu jest pewność, że dany login nie jest zajęty, wgranie najnowszego pliku z pytaniami i odpowiedziami, sprawdzenie czy jest hajs w decapterze polecam antigate serwer - porządny serwer to podstawa podstaw ja polecam ten ze swojej stopki, śmiga jak trzeba Jeśli nadal po tym jest słabo, trzeba otworzyć podgląd w zennoposterze i wtedy widać co się dzieje i łatwo zlokalizować błąd. Dla profili polecam następujące ustawienia dla jednej strony: Succes count - 1 - czyli, jeśi uda się założyć profil oznaczony jest jako sukces Execution count - 3 - czyli, 3 razy próbuje założyć profil, jeśli w 3 próbach nie ma sukcesu oznaczony jest jako błąd. Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon234 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dopiero odz dzisiaj mam stycznosc z https://antigate.com i mam pytanie jaki koszt ustawiacie zeby bylo ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 dopiero odz dzisiaj mam stycznosc z https://antigate.com i mam pytanie jaki koszt ustawiacie zeby bylo ok ? Maks 3$ za 1000 Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon234 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 wiem juz mam wszystko skonfigurowane tyko chce sie dowiedziec jaka stawke ustawic za 1000 aby skutecznosc byla ok a przy tym koszty nie za duze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 obecnie antigate ma najgorszą skuteczność pisałem o tym chyba z 50 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipperskipper Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 a jaka jest najlepsza alternatywa, która _działa_ w ZenBlogu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossxx Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja mam antigate w zenblogu i nie narzekam stawkę Ci napisałem pare postów wyżej Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lords Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 https://ripcaptcha.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 crossxx testowaliśmy wszystkie systemy online na próbce 50 000 captcha, antigate wypadł nawet gorzej DBC, więc działać to działa, pytanie jak wypada w porównaniu z innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 @MaxPan masz gdzieś to zestawienie ? Mógłbyś je udostępnić ? Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 było to zrobione na potrzeby Xseona a dokładnie dodatku do twitera, niestety logi już usunęliśmy, z testu wynikało, że najbardziej skutecznym systemem jest Ripcaptcha, antigate byl w tylach, plusem antigate jest to że można wybierać operatora z znajomością cyrylicy na przyklad, wtedy rozwiązują typowo cyryliczne captcha, ale na recaptcha skuteczność maja tragiczną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A pamiętasz może resztę co była w pierwszej trójce ? Zawsze to jakiś wybór gdyby ktoś chciałby się przenieść, w tym momencie jest on raczej pozorny. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi