Klozi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema... chciałbym zarzucic pomysłem dotyczacym naszego forum... qmpel siedzi na forum ccie.pl i załatwili sobie sponsora który im zrobił smycze własnie z logo ccie.pl... moze i my byśmy rozglądneli się za czyms takim panowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Przy okazji święta ,konkursu czy innego waznego wydażenia Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 sorry i co z tą, za przeproszeniem, smyczą mam sobie zrobić? uwiązać na szyi? jak byłem mały to popularne było noszenie takich torebek płóciennych na sznurku na szyi. podstawowy sprzęt każdego kolonisty Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A fu Normanos Ty pewnie miałeś worek w przedszkolu z muchomorami Ja miałem z Misiem Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Z daleka od muchomorków w przedszkolu byłem w muchomorkach Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 heh :-) ja miło czasem wspomnieć sobie czasy dziecinstwa :-). A te wieszane na szyji to było całkiem przydatne. Heh to może zamiast smyczy takie żarówiaste :-) spręzynkowane z gumy sznurki na klucze albo pianko grające. A tak na poważnie uważam że sam pomysł nie jest zły. Lecz uważam że tutaj przydałby się bardziej przydatny sprzęt ;-) Np są takie antystresówki :-) następuje update Google seomaster łapie za antystresówkę od PIO gniecie gniecie gniecie :-) i czuje się lepiej myśląc co za ulga dobrze że miałem antystresówkę z PIO :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Rękawice bokserskie i worek z wizerunkiem ..................... (Tu każdy indywidualnie) Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Moherowe berety! rpnet wpadl na taki pomysl, ale nie wypalil Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 To już lepiej koszulki, albo nalepki na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegitaluk Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ... albo nalepki na auto odrazu mercedesa z reklama danej strony Człuchów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 nalepki :-) to dobry pomysł A w nich teksty typu: "Należe do Grupy Trzymającej Władze w Polskim Internecie" Organizacja "SPAMER JEST GÓRĄ" "Kto nie spamuje ten nie jedzie" "PIOnternet" "Gdzie szukarek sześć tam niema co jeść" A tak na poważnie to ciężko powiedzieć co jest naprawdę dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Rękawice bokserskie i worek z wizerunkiem ..................... (Tu każdy indywidualnie) Jestem za !! prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazur Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Rękawice bokserskie i worek z wizerunkiem ..................... (Tu każdy indywidualnie) Worek z logiem Google Jak jest update czy cos to poprostu mozna sie wyzyc na google Pozdrawiam PS.A tak na powaznie to mozna potem zrobic aukcje takich smyczy i $ na cele charytatywne. Absurd, nonsens i hipokryzja. Mój blog o SEO / SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saint Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 chyba lepsze by byly sylikonowe bransoletki w kolorze niebieskim z wytloczonym pozycjoner" i np. "www.optymalizacja.com" Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Skoro już idziemy w takim szybkim tempie proponuje zrobić zrzutke i tuning "Malucha" i napisać do faktu, że sprzedamy. Swojego czasu była taka akcja jak chcieli wręczyć go dla byłego Premiera Belki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.