okazwłoka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzisiaj lista katalogów zostanie oczyszczona z tych, które nie działają i są zbanowane (a jest ich sporo). Następnie (do 2-3 dni) dojdą nowe adresy. Co do aktualizacji DonLinkage - dziś już powinno się udać wysłać aktualizację z Seokatalogami i kilkoma innymi rzeczami. @mindryl - postaram się coś takiego wprowadzić. Co do potwierdzania linków - myślę już od dłuższego czasu nad modułem, który będzie potwierdzał wpisy z raportów, co do list raczej nie będzie wprowadzone. Zarządzane listami postaram się usprawnić. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo test Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 @okazwłoka Czy da się DL zainstalować na np. VPS z Windows Serwer 2008 ? Dlatego taki hosting, ponieważ chciałbym jeszcze SB i inne narzędzia pod win wrzucić. Nie miałem doczynienia z VPS, jestem zielony jak wiosenna trawa. Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Czy da się DL zainstalować na np. VPS z Windows Serwer 2008 ? Jak uruchomisz na nim serwer Apache to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo test Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Mam na myśli firmę seo-host.pl, hosting VPS Windows Serwer 2008. Na początek najtanszy pakiet, potem w razie potrzeby przeskocze na wyższe parametry. Czy ten host jest odpowiedni pod DL ? Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msurma Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 @seo test, po odpowiedniej konfiguracji powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 pod DLA nie ma sensu serwer z windowsem : https://biznes-host.pl/vps_directadmin/ Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 @jelli - na jakim serwerze? A może dużo projektów jest upchanych do jednej grupy? Zalecam nie więcej niż 20-30 (max) w jednej grupie. Przy dużej ilości raportów (około miliona rekordów) i przy większej ilośc i projektów w grupie jest problem z obciążeniem. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Wyczyszczenie nieudanych z raportów powinno odciążyć serwer. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seo test Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 @ jehowy (i nie tylko) wiem, że ten pod DL jest odpowiedni, tylko co z softami np. SB, GSA itp. - które wymagają windowsa? da rade pogodzić to jakoś ? jeśli tak, to jak to można zrobić ? lub kto świadczy usługi w instalacji i konfiguracji ? Zarządzanie czasem, zadaniami oraz projektami: nozbe.com/pl <baner refer.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Ciężko będzie to połączyć, bo tak jak kolega pisał na vps'ie musisz zainstalować serwer Apache - potem się okaże, że brakuje jakiś bibliotek i więcej z tego będzie problemów niż pożytku. Radzę pod sb kupić vps a pod DLA https://biznes-host.pl/vps_directadmin/ --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzezniczek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Wyczyszczenie nieudanych z raportów powinno odciążyć serwer. Z panelu można wyczyścić czy trzeba jakiś plik wyczyścić przez FTP/DA? Pozycjonowanie - Licytacje od złotówki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFloyd Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Z panelu można wyczyścić czy trzeba jakiś plik wyczyścić przez FTP/DA? Z panelu można - R2 ,, wyczyść z raportów nieudane próby" Wykonamyprojekty organizacji ruchu zgodne z obowiązującymi przepisami, tanio i skutecznie, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magik89 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Fajnie, gdyby pojawiła się już nowa lista publiczna. Bo na aktualnej, tragedia. Bez prywatnej bazy niema szans, na podlinkowanie zaplecza. Odnośnie autora, co jaki czas planuje teraz odświeżać bazę publiczną? Dodatkowo : jaka jest skutecznośc dodań na bazie premium? Bo ilość katalogów to jedno a skuteczność to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seo tekst Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dołączam do pytania jaka jest skutecznośc dodań na bazie premium? Aaa mam problem z odbieraniem e-maili po rejestracji WordPress. Poczta o2, dane uzupełnione jak w przykładzie, klikam w "odbieraj emaile rejestracyjne od początku" i nic się nie dzieje. Po wywołaniu pliku rejestracja.php otrzymuje komunikat: Odbieranie email. Problem z polaczeniem z poczta! imap_errors(): Array ( [0] => Connection failed to poczta.o2.pl,110: Connection refused ) --> [Wykonam] 100 LINKÓW ZE STRON GŁÓWNYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura --> [SPRZEDAM] Punkty LINKTAK | 100k | 4,5 zł | Faktura --> [Wykonam] 100 ARTYKUŁÓW SPONSOROWANYCH | linki z prywatnych blogów wielotematycznych | WYSOKI TF | Faktura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jon4 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Seo tekst miałem ten sam problem wystarczyło założyć poczte na wp.pl i wtedy śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.