Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli możesz wyślij mi na PW info w jakim przypadku i co się dzieje.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Ma ktoś moze DL'a na home.pl? Jak rozwiązaliście sprawe crona?

edit: mały błędzik znalazłe, jak sie nie ma zarejestrowanych wordpresów i sie robi upbase to powiększa baze o te same wpisy

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Tak, to już będzie rozwiązane na dniach w najnowszej wersji.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Rozwiązanie proste i skuteczne :good:

Jeśli chodzi o aktualizację: jeszcze kilka rzeczy do zrobienia mam, w sumie na tę chwilę changelog zawiera 33 pozycje.

Jest możliwość i pojawi się, ale nie wiem czy w tej aktualizacji uda mi sie do tego zmusić.

Nie wiem jak Wam, ale mi brakuje obok listy projektów, także informacji ile obecnie zostało dodanych wpisów. W tym momencie jest tak, że muszę kliknąć w RAP i suwakiem szukać tych informacji, a przy sporej liczbie wpisów, nie jest to zbytnio wygodne, bo i lista długa :-) Informacja ta mogłaby np pojawiać się w title w Aktywne/Skończone np. otwartymini (99) itd.

Mogę to przygotować, ale proszę pamiętać, że przy 16 rodzajach skryptów (public i priv) i przy 50 projektach będzie to dodatkowych 800 zapytań do bazy przy każdorazowym otwarciu listy projektów.

W grę mogłoby wchodzić jedynie ilość dodanych w całym projekcie (50 dodatkowych zapytań).

Mogę to przygotować, ale proszę pamiętać, że przy 16 rodzajach skryptów (public i priv) i przy 50 projektach będzie to dodatkowych 800 zapytań do bazy przy każdorazowym otwarciu listy projektów.

W grę mogłoby wchodzić jedynie ilość dodanych w całym projekcie (50 dodatkowych zapytań).

A czy muszą być pobierane dane dla wszystkich projektów na raz?

Nie można tak jak jest teraz raport, zrobić raport tylko z ilością dodanych, bez konkretnych adresów?

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Ok, w sumie nie ma problemu ze zrobieniem tego dopiero po kliknięciu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności