Skocz do zawartości

DonLinkage - najnowszy automat do pozycjonowania

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Komentarze WP są normalnie obsługiwane z crona (ten sam co dodawanie do katalogów i precli, czyli cron.php).

Jeśli chodzi o omijanie typów katalogów[/b], nie zaobserwowałem czegoś takiego, jest to niemożliwe. Jedynie może być taka sytuacja, że w dobie nie zdąży zrobić wszystkich projektów. Dlatego można ustawiać priorytety.

Omijanie katalogów - może po prostu nie zawsze radzi sobie z dodaniem? Na przykład przy dużym czasie ładowania strony (jednoczesne ładowanie 20-30 stron z tego samego serwerka) musi ją pominąć, nie ma innej rady.

Z seokatalogami miałbym bardzo dużo zabawy - większy pożytek będzie z zakupienia sobie dodawarki dedykowanej jedynie dla seokatalogów. Mam inne priorytety co do dodawarki. Między innymi chcę wprowadzić ba... a jeszcze za wcześnie na zdradzanie planów.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Linki ze stron w różnych językach! PL, EN, DE, IT, ES, NL, SK...↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

Trzeba jeszcze poczekać troszeczkę :) W tym tygodniu wszystko się wyjaśni. Jeśli możesz podeślij mi na PW adres jakiegoś precelka aa na najnowszym wordpresie.

topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL

Wyślij mi info na mail z dostępem do dodawarki. Aktualne wszystko działa.

Ile wpisów dodaje Wam do Webmini? Mi 300, kiedyś prawie 1000. Soft się nie zmienił, więc wnioskuję, ze Webmini wyzdychały. Sprawdzałem wyrywkowo ręcznie i albo już nie ma katalogu, albo dodanie wpisu nie jest możliwe. Wszystkich jednak nie sprawdzę... Rzeczywiście tak źle z bazą publiczną, czy coś mi serwer nawala?

Przy aktualizacji programu będą od razu nowe bazy. Aktualizacja w tym tygodniu.

Już to sprawdzam, "żywych" webmini w bazie jest 1000.

W momencie edycji tego posta mam już 80 wpisów do webmini.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności