warol Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 mi właśnie tam zablokowali były 3 projekty + rejestracja włączona. dodam że serwer na okresie próbnym nie zdążyłem zapłacić. 50 zł No i teraz się zastanawiam czy warto. cron ustawiony tak */1 * * * *. Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Już znalazłem błąd - dzięki warol. Była luka w pętli i działała w nieskonczonosc. Po prostu nie było możliwości żeby nie wywalili z hostingu. Teraz już poprawione, poprawka wysłana. Przepraszam za kłopoty. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Podlinkowanie nadal nie działa. Czy poprawki przywracają poprzednią skuteczność w dodawaniu..? Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że nie działa podlinkowanie tylko u Ciebie - podeślij mi na @ albo PW dane do panelu dodawarki (+ opis co dokładnie nie działa) - jak będę miał chwilkę zerknę na to. Jeśli chodzi o skuteczność, w niektórych przypadkach jest nieco mniejsza - za kilka dni będzie aktualizacja związana ze zwiększeniem skuteczności, bo widzę jeszcze kilka możliwości. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No to może niech ktoś się wypowie u kogo działa Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No to może niech ktoś się wypowie u kogo działa U mnie podlinkowanie też niestety nie działa - samopodlinkowanie Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 u mnie podlinkowanie z listy w arcie pojawia sie link do tego kata, do którego akurat dodaje, więc to nie problem hostingu Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Jeśli chodzi o samopodlinkowanie - działa bez problemu. Po prostu na początku gdy jest mało adresów w raporcie (albo ich jeszcze nie ma), to link będzie wiadomo jaki. Podlinkowanie z listy faktycznie nie działa, przeskakuje na inną opcję. Już to poprawiam. AKTUALIZACJA WYSŁANA ZA 5 MINUT - dziękuję za informacje - teraz wszystko z podlinkowaniem działa. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Brakuje mi kilku rzeczy: - możliwości dodania więcej niż jednego tekstu dla WP i katalogów (podobnie jak w omniadd + i dodatkowy) - harmonogramu wszystkich zaplanowanych zadań w osobnej zakładce - traktowania <a href="https://adres.pl">słowo kluczowe</a> jak <a href=https://adres.pl>słowo kluczowe</a> Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Brakuje mi kilku rzeczy:- możliwości dodania więcej niż jednego tekstu dla WP i katalogów (podobnie jak w omniadd + i dodatkowy) Można stosując: {Opis {pierwszy|1}, który może {posiadać|mieć} synonimy|Opis 2 który też może mieć synonimy|Opis 3} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PageSEO Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Aktualnie stosuje właśnie ten sposób ale zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest możliwość dodania dodatkowych pól i przyporządkowania im konkretnych tytułów. Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO. Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Hej, czy ten skrypt umożliwi mi dodanie grupy własnych precli i zarejestruje się w tych preclech i będzie dodawał w osobnym projekcie tak jakby do mojej prywatnej listy precli? SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Na dzień dzisiejszy jest możliwość wprowadzenia własnej prywatnej listy precli jak również zarejestrowania się w nich. W niedalekiej przyszłości będzie możliwe tworzenie wielu grup (na przykład tematycznych) dla każdego rodzaju prywatnych. PS. Robię ostatnie testy dodawarki przed aktualizacją bazy i wyciąga w około pół godziny jakieś 2800 wpisów do webmini, dodatkowe 15 minut potrzebuje na umieszczenie 1400 wpisów w donmini (są to realne ilości adresów z raportów). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Na tę chwilę publiczna baza wygląda tak: Rodzaj (Ilość) WordPress (923) OmniPress (143) EasyDir (1238) OtwartyMini (1396) WebMini (4571) DonMini (1757) Aktualizacja bazy pójdzie za 5 minut. Jeszcze dzisiaj podam średnią skuteczność, a dokładnie ilość prawidłowych linków pojawiających się w raporcie. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ok, mam już średnią ilość dodań (ilość adresów w raporcie) przy obecniej bazie i wersji dodawarki: WORDPRESS (160) OMNIPRESS (70) WEBMINI (2580) EASYDIR (400) DONMINI (1380) OTWARTYMINI (120) ------------------------ W sumie: 4710 Wnioski: koniecznie trzeba poprawić ilość dodań do WordPress, na dzień dzisiejszy jest to priorytet. Co jest jeszcze do zrobienia: podniesienie skuteczności dodań do WebMini oraz EasyDir (jestem w stanie podnieść skuteczność o spory procent). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.