Andrzej103 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 wznawianie jest włączone w konfiguracji. Ma ktoś jeszcze taki problem, bo może to u mnie problem z serwerem np. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 w tym momencie cron.php wywołuje cron_harmo.php @oka - to już nie trzeba wywoływać cron_harmo.php oddzielnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Spokojnie można go zdjąć, jednak nie obciąża on systemu. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 @okazwłoka da radę zrobić cron, który będzie czyścił listę proxy ze zbanowanych, bo przez to że zbanowane pozostają u mnie na liście serwer nie wyrabia, a mam zewnętrzne api do sprawdzania i dawania dobrych proxy co 3 minuty. Chyba ze do linka trzeba by dopisac jakąś funkcję i odpalić w cronjobs. Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W donlinku jest opcja czyszczenia niedziałających proxy raz na dobę. W pliku config trzeba ustawić zmienną $del_banproxy na 1. Jeśli chcesz czyścić częściej wywołaj z crona plik php: <?php include 'config.php'; connection(); mysql_query ( "delete from proxy where ban=1"); ?> MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Dzięki wielkie! Wszystko działa jak należy Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej103 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Wciąż mam problem z automatycznym wznawianiem po dodaniu nowych katalogów. To powszechny problem jest, czy tylko u mnie nie działa i kontakt na priv z autorem może pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Będzie to naprawione, bo rzeczywiście jest z tym problem Już dzisiaj wracam całymi siłami przerobowymi na DonLinkage, w ostatnich dniach byłem dość mocno zajęty wprowadzaniem nowego produktu, dziś już go kończę wprowadzać. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej103 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 @OKA, może byś byś wypuścił malutkie php do crona, które "klika" w [K] i po problemie. Raz dziennie by się odpaliło z automatu i po ptokach. A miało by to równiez tą zaletę, że można by nie odpalić i w ten sposób wstrzymać dodawania, bo takiej opcji w donku nie ma. Chyba jest to lepsze rozwiązanie, niż automatyczne ponawianie zaszyte w programie bez możliwości wyłączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novum Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 kosz Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL? -> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
san Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 jest ona zawsze aktualna pod poniższym adresem? nie zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Analityk Internetowy Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Na jakim hostingu polecacie zainstalować Donka? https://analitykinternetowy.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Na jupe fajnie chodzi, cal.pl, unixstorm MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej103 Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 O, widzę, ze powrócił był autor. Jak tam aktualizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 11 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Autor cały czas jest. Jeszcze troszeczkę czasu potrzebuję. Niestety wprowadzenie DonPostera zajęło mi więcej czasu niż myślałem. W tym momencie jestem skupiony na DonLinkage. Jak już wszystko będzie ładnie chodziło z nowymi skryptami od razu wejdzie aktualizacja. Będzie też kilka rozwiązań przeniesionych z DonPostera, jeśli tam się sprawdzą : głównie chodzi o w pełni automatyczną aktualizację skryptu oraz postać harmonogramu (dodany jako nowy). Ale to jeszcze kwestia kilku tygodni. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.