Merf Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jeśli nie działa generator tekstów to albo masz ban na IP dla google (Trzeba użyć proxy dla generatora tekstów). Jeśli to nie pomoże - zgłoś się do mnie na mail. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Podobno jest jakaś DonBaza precli, ta bazka jest dostępna tylko dla tych co mają DLA czy dla wszystkich?;> Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 dla tych, którzy postawią na kilku domenach skrypty + sa posiadaczami DLA wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Szkoda Ciekawe jaka by była moc - Wpisy w bazie don + podlinkowanie z mojej bazy Precli AA:) Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Aktualnie jest w bazie +190 precli, ciągle przybywa. 10 dni temu zacząłem test (były wtedy 162 sztuki): https://okazwłoka.pl/index.php/2012/11/20/test-bazadon/ MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 mi jedna domena w MJ pokazuje 24 BL, kiedy reszta juz po ponad 200 czy 300. A wszystko linkowane tym samym, ba nawet ta jedna dostala wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanleyek Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To uważnie śledzę jak to tam będzie szło. Myślę, że nie powinno być problemu z wbiciem do TOP 5-10 Bo w dużej mierze zadziała FSB mi jedna domena w MJ pokazuje 24 BL Może majestic jeszcze nie przebiegł i nie zebrał:P Kontakt: gg:7910861, PW Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Po wywołaniu rejestracja.php mam: Odbieranie email.BRAK funkcji IMAP Pewnie ma to jakiś związek z hostingiem niestety, da się to jakoś obejść? Pamiętam że inni też mieli kiedyś problem ze skrzynką. W zasadzie do tej pory odbierałem sobie emaile innym programemi i robiłem import do donlinkage, ale nadszedł czas coś z tym zrobić, bo z wiekiem robię się coraz bardziej leniwy. Poczta o2, ustawienia takie jak sugeruje program. Testowaliście inne skrzynki? Edyta Teoretycznie na moim hostingu powinno to być i pamiętam, ze w którejś ze wcześniejszych wersji donlinkage odbieranie maili działało. :/ No nic, napiszę do pomocy technicznej hostingu. dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Testowaliście inne skrzynki? Używam onetu. Raczej działa bez zastrzeżeń - nie stwierdziłem jakiś problemów. Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 BRAK funkcji IMAP Napisz do admina serwera prośbę o włączenie funkcji imap i będzie po sprawie. Jest to "problem" konfiguracji serwera, nie skryptu MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 przydałby się eksport listy katalogów do jakiegoś pliku exela a potem jego import np po uporządkowaniu ?!?! domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 eksport jest do pliku, później możesz robić z listą porządki i wgrać sobie do prywatnej bazy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 tak ale ja chyba jestem ślepy domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Piszę o testowej v4 - do tygodnia będzie wprowadzona. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.