szuwar Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 mi zablokowali dlatego odpalam crona z innego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 No to nie jeszcze dramat a co ile miałeś cron i czy jak zablokują to nie można odblokować? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 nie pamietam, chyba co minute. uruchamiali tylko w nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom:-) Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Właśnie co to znaczy w nocy? Od której do której? A teraz na czym masz skrypt? Tomasz Tomcio.eu, Blog Tomcio.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 bodajze od polnocy do 6 rano. dalej mam u nich skrypt, tylko crona z innego serwera odpalam. nie pamietam w sumie z jakiego chyba jupe.pl 19zł/rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 niech ktoś mnie poratuje paczka aktualizacji (pw) bo nie mozna sciagnac z serwera (link z maila), a akurat mam czas żeby się pobawić Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 1 "Rejestracja konta" Przyszło mi na skrzynke pona d 1500 emaili z nowymi loginami i hasłami, a) i rozumiem, że DLK ma dostęp do tej skrzynki i sam pobiera loginy i hasła których pózniej używa do preclowania? 2 "Heverstowanie" Pojawiają mi sie nowe adresy, ale skąd? ja nie wrzucałem ich do sprawdznia a) Czy codziennie uruchamia sie skrypt i sam szuka w google nowych katalogów? a te WordPresowe które mogę "Przenieśc do rejestracji" to z wyszukania czy 'połączone' już adresy z wyniku wczesniejszej rejestracji konta i zaciągnieciu do bazy loginu i hasła z punktu pierweszego ("Rejestracja konta")? InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 ad.1 tak, inaczej by to nie miało sensu żeby ręcznie pobierać z maila ad2. masz footprinty w menu harvestowanie - codziennie jes sprawdza w google i dodane nowe adresy Ja tam osobiscie czekam na możliwości filtrowania i ogólną wyszukiwarkę która pozwoli usuwać złe adresy w ten sposób na bazie logów. Ktos mnie popiera w tym względzie? Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 1 cos mi nie dziala "BackLinkChecker" skrypt sie wykonuje .... aż w końcu wraca na stronę główną 2 Kiedy program kożysta z proxy? za każdym razem tz. każdy modół (hevrastowanie, monitoring pozycji, InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 1. donlinkage nie sluzy do sprawdzania backlinków 2. masz to w zakładce konfiguracja - czy wykonujesz dzialanie cronem przez proxy wlasne czy ip serwera Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Są w przygotowaniu szybkie operacje na logach. Co do backlinkcheckera: przed momentem sprawdziłem i działa dobrze. Sprawdź na przykład dla adresu donlinkage.pl - u mnie znajduje 328 BL MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Jest już rozwiązany problem rejestracji wiki? Na moim serwerze bardzo kiepsko w tej kwestii Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Pytanie z innej beczki - 1800 prawidlowych dodan to wporzadku wynik ? jak u was w tym temacie? Mowie tylko o bazie programu + nowe z harvestu, nic prywatnego - to osobny temat - wiadomo. "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzu Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wynik w porządku według mojego mniemania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeprogramy.com Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Wyjasnijcie mi: 1 Aktualnie rejestruje WP o ID 5740. Wszystkich WP przeznaczonych do rejestacji: 5737 - rozumiem że wysłał 5740 emali z probą rejestarci użtkownika, czy tak? 2 Ilość zarejestrowanych WP: publiczne: 0, prywatne: 348 - dalczego nei mam publinczych? skoro te 5737 to są publincze dostarczone przez DLK - skąd te prywatne sie wzieły? czy tyle udało się / jest gotowych do użytku w skutek prejestracji użytkownika z punktu 1)? 3 Aktualnie rejestruje WIKI o ID 1450. Wszystkich WIKI przeznaczonych do rejestacji: 2556 4 Ilość zarejestrowanych WIKI: publiczne: 0, prywatne: 77 - to samo dla WIKi tak? 5 Aktualnie odbiera email numer 445 - czyli pobrał dopiero 445 (uesr i haslo z emali) na 5737 możliwych? - jak tak to dziwne bo na skrzynce pewnei ma z 1600 wiec daleczego tak mało InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.