barneysm Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Czy włączać w konfiguracji proxy dla katalogów i innych funkcji? co można przez to uzyskać? Lubisz gry komputerowe? A do tego zupełnie za darmo? Jeżeli tak to wejdź na https://darmowe-gry.pl i zobacz darmowe gry. Pobierz za darmo program do rozliczeń podatkowych za 2015 rok z pity2016ng.pl lub wybierz inny sprawdzony program ze strony: pity-program.pl PITy 2015 ips. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davit Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 mam mały problem, nie mam w bazie żadnych katalogów, także po aktualizacji wszędzie 0, moge doddawać tylko swoje listy. Jak to naprawić? RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 davit spróbuj wywołać upbase.php i napisz czy pomogło - jak nie to napisz co Ci wyskoczyło (najlepiej na maila). barneysm - niektórzy właściciele katalogów mogą blokować Twoje IP na przykład za napchanie spamu. Używając proxy zmieniasz IP i mimo blokady możesz nadal dodawać. Jest to też przydatne przy odpytywaniu Google (Google też może zablokować Twoje IP) - monitor pozycji, harvester katalogów. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlupak Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 jak u was z preclami na publicznej, ja dodałem 2 projekty i żal do precli tylko 96 sztuk dodało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Mi przeszedł ostatni projekt do 240 wordpressów. Okazwłoka, harvester katalogów to jest mega fajna sprawa SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Super, też uważam harvester za fajną i przydatną rzecz. Może jeszcze dzisiaj zdążę z wysłaniem aktualizacji 3.0.3 - DonLinkage: - naprawa generatora tekstów - poprawienie wyboru kategorii WP - poprawa harvestera - poprawienie dokładności sprawdznia pozycji w google (cron_monitor.php) - monitoring pozycji - zabezpieczenie przed niedziałającymi proxy - poprawienie informacji o niedomkniętych klamrach synonimów - poprawa raportowania donmini v2 - dodano id projektu w harmonogramie - generator rss - naprawa losowania tekstów - poprawiona aktualizacja pytań MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davit Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 U mnie proces aktualizacji bazy przebiega jakby normalnie, ale baza katalogów nadal jest pusta. RĘCZNE PROFILE - CO.UK oraz PL - Najlepsze linki w sieci ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Jeśli komuś nie działa update proszę włączyć na serwerze allow_url_fopen. Za chwilkę pójdzie aktualizacja z informacjami. Przygotuję jeszcze ankietę do wypełnienia w związku z zamkniętą bazą precli (dla użytkowników DonLinkage). e. Aktualizacja poszła, jeśli ktoś nie otrzymał a powinien - proszę o kontakt. Zachęcam również do wypełniania ankiety o której wyżej wspomniałem (link w emailu). MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warfas Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 U mnie nadal coś nie działa nauka pytań (brak możliwości aktualizacji, nie zapisuje). Warto by jeszcze dodać wybór po ID w harmonogramie, np: u góry z rozwijalnej listy, klikasz i wyświetla tylko dane id. instrukcja bezpieczeństwa pożarowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokus Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 dodałem w artykule <!-- more --> lecz artykuł nie został przycięty na stronie głównej. Nie aktualizowałem dodawarki do najnowszej wersji. Co źle robie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenOn Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Mi przeszedł ostatni projekt do 240 wordpressów. To super wynik ja za zwyczaj ledwo co przekraczam 100. A napisz jak skonfigurowałeś projekt. Ile znaków projekt, ile linków, ile znaków w tytule itd. Z góry dzięki (chyba nie tylko ode mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 też tak macie że nigdy nie dodaje do takiej ilosci katalogow jaka wpisujecie? np. teraz wystartowalem jeden projekt i ustawilem 10 baz katalogow z kazdej po 2 wpisy. I np. z jednej bazy mam 1 wpis a z innej 40 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebsand Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 To super wynik ja za zwyczaj ledwo co przekraczam 100.A napisz jak skonfigurowałeś projekt. Ile znaków projekt, ile linków, ile znaków w tytule itd. Z góry dzięki (chyba nie tylko ode mnie) Parametry projektu - tytuł od 17 do 28 znaków, 3 słowa - artykuł z 1 linkiem, około 1700 znaków po zmieszaniu - 4 tagi Ale w tym samym poście pisałem też o harvesterze, który jest w donlinku i to dzięki niemu taka baza i tyle dodań. Bo te ustawienia to nic szczególnego. SEO, SEO i SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 1. Prosiłbym o dostęp do dodawarki i ftp kogoś, kto ma problemy z aktualizacją pytań (najlepiej na mail). 2. Za niedługo będą grupy projektów, bo przy kilkudziesięciu i kilkuset projektach jest masakra 3. Co do <!-- more --> - sprawdzę co się tam dzieje. 4. Zachęcam do harvestowania katalogów, postaram się podrzucić trochę precli w następnym tygodniu. A teraz sprawa zamkniętej bazy precli dla użytkownikó DonLinkage. ZAŁOŻENIA dot. zamkniętej bazy precli, oczywiście do przedyskutowania (dane przygotowane na podstawie przeprowadzonej ankiety): 1. Do systemu będą przyjmowane domeny główne, domeny regionalne (bez subdomen), subdomeny na domenach pierwszego rzędu. 2. Ilość precli wprowadzanych do systemu: 15. Domena główna robi za 3 subdomeny bądź 3 regionalne. Strony co najmniej na 3 IP. 3. Minimalna długość precli: 1500 4. Maksymalna ilość linków w tekście: 2 (mogą to być linki do różnych domen). 5. 1 tekst z synonimami można wykorzystać do: - opcja 1: 40 precli (minimalny stopień synonimizacji 2:1) - opcja 2: wszystkich (minimalny stopień synonimizacji 4:1). 6. Artykuł uznany będzie za śmieciowy jeśli zostanie tak oznaczony przez minimum 7% użytkowników. Kary: 2 tygodnie odpoczynku od postowania, przy 3 i każdym kolejnym upomnieniu konieczność wniesienia do bazy 1 precla 7. Wpisy użytkownika odłączającego się od systemu precli będą usuwane jeśli odłączy się od systemu w pierwszych 6 miesiącach. 8. Możliwość ręcznego usuwania wpisów. 9. Skrypt - na pewno będzie autorski, a WP jeśli uda mi się go zmusić do współpracy. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Okazwłoka, zacznij zabezpieczać program bo szemrane towarzystwo zaczyna się nim interesować https://zapodaj.net/0fd9a40f16d5.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.