japan-style11 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 czy FreeGlobes ma jakies konkretne wymagania do dodawania? bo z tego co widze to wogule nie dodaje mi do tego rodzaju katalogow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japan-style11 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 jakie sa optymalne ustawienia dla pliku speed czy mozna troszke zwiekszysc predkosc do dawania? czy nie zmniejszy to skutecznosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Do freeglobes dodaje, z moderacją mogą być problemy. Freeglobes automatycznie przycina długości opisów. Nie ma optymalnych speedów - to wszystko zależy od serwera. Im mniejszą dasz prędkość, tym większą będziesz miał skuteczność. Dla przykładu WP: na 150 przy speedzie 15 nie dodało do ok. 40. Przy speedzie =2 dodało do wszystkich. Speed jest ważny, gdy na przykład wiele katalogów jest trzymanych na 1 hostingu i nagle zaczyna ładować kilkanaście-kilkadziesiąt. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.skrypty.pro Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Bedzie jakos niedlugo aktualizacja ze wszystkimi poprawkami dla klientow, ktorzy do tej pory jej nie instalowali? Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł bruttoMówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 I ile macie poprawnych dodań do katalogów webmini, donmini i easydir? Bo u mnie niestety bardzo słabo Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Przygotowywana jest nowa baza wszystkich katalogów + aktualizacja ze wszystkimi poprawkami. Aktualnie nad tym siedzę. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Zrobiłem aktualizację bazy katalogów WebMini oraz EasyDir, jest dostępna z panelu dodawarki: EasyDir 1368 WebMini 3249 MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlupak Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No jest napisane na dole w panelu, ale jak ją pobrać, jak pisze, że mam aktualną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Wywołaj upbase.php - powinno się ładnie pokazać. MÓJ EBOOK O SEO topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donlupak Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 a co wywyłać, aby stare projekty dodawały się do nowych katalogów? EDIT: ok działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seomaster Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Jeden mój projekt, został dodany do około 600 katalogów i przestał być aktywny (to oznacza, że dodało do wszystkich dostępnych katalogów?). Jeżeli tak, to czemu tak mało dodanych? Od początku dodawania strony do katalogów, ustawiłem również dodawanie do precli. Stan dodania do precli: Wordpress: 0 dodanych Aktualnie rejestruje WP o ID 12009. Wszystkich WP przeznaczonych do rejestacji: 3038 Aktualnie odbiera email numer 197 Ile jeszcze będę czekać aż zacznie dodawać do precli? Czy doczekam się takiego momentu? Nie lepiej było by jakbyś stworzył około 100 kont (twoich) na każdym preclu a skrypt przy dodawaniu do precla by po prostu losował jedno z Twoich kont a następnie dodawał precla, wtedy nie musielibyśmy czekać na rejestracje w każdym wp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nie lepiej było by jakbyś stworzył około 100 kont (twoich) na każdym preclu a skrypt przy dodawaniu do precla by po prostu losował jedno z Twoich kont a następnie dodawał precla, wtedy nie musielibyśmy czekać na rejestracje w każdym wp. I elegancko kazdy kto chce ma na tacy wszystkie adresy dopalane z donlinkage'a poprzez domena.pl/author/***/ Jesli chodzi o rejestracje równiez wydaje mi sie ze nie robi tego u mnie jak powinien - po updejcie Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Do którego miejsca sprawdza monitor pozycji? dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Działa wam przenoszenie z harvestera do bazy? Oglądaj msze w Internecie kompletnie za darmo bez wychodzenia z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygzak Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 czy po zaktualizowaniu bazy może być taka sytuacja że w bazie publicznej znajda się adresy które już sobie zharvestowałem do bazy prywatnej? Ubrania dziecięce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.