Skocz do zawartości

Pozycjonowanie nia ma sensu...

Mus

Rekomendowane odpowiedzi

W ciągu dwóch ostatnich dni, zanim pozycje moich stron powróciły do "normalności" miałem możność doznania krótkiej euforii kiedy to kilka z nich (branża finansowa) znalazło się w topach. I wiecie co? Euforia trwała znacznie krócej niż ich topowe wzloty... Jeżeli myślicie że po wzbiciu się na top 5, 3 a nawet 1 będziecie trzepać kasę z konwersji reklam, to jesteście w błędzie. Osławione frazy, trudne frazy konwersje mają w topach co kot napłakał.

Powiem jedno - tylko praco... Ciężko, wytężono praco... Tymi ręcami, tymi palcyma...! Jednak nie tak. Tylko blogi, tylko codziennie aktualizowane blogi, im więcej wpisów, treści unikalnej tym lepiej. Bez przejmowania się czy idzie w górę na tytułowe frazy, za to z umiejętnie dobranymi tagami we wpisach. I linki reklamowe w treści, umiejętnie wplecione. Znasz się na czymś naprawdę Koleżanko / Kolego? W jakim zawodzie robisz? Zakładaj bloga. Ja znam się na windykacji i założyłem bloga i to był strzał w 10. Pracujesz w barze (codziennie jakieś inne sytuacje, klienci, nie o rozróby mi chodzi ale o teksty klientów) - załóż bloga, mówię Ci, i pisz po prostu od serca. Pracujesz w handlu, jesteś przedstawicielem handlowym - załóż bloga, to dobra rada - opowiedz jak pozyskałeś klienta, jakiej sztuczki użyłeś, albo dlaczego się nie udało. Co, myślisz że nie znajdziesz czytelników zbyt wielu? A to jesteś w błędzie.

Tylko blogi, Panie i Panowie, szczere blogi zarabiają.

Niedziela rano... , ja na kacu też mam za*****ste pomysły

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

ja się wyłączam jak Rico:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Odkurzeni

Tak, swego czasu napisałem że liczę bodaj na 20 tys. UU dziennie do końca roku. Jest to wciąż realne. Tak w ogóle jednak to jestem typem człowieka który nie skąpi szczerych, dobrych wskazówek gdy jest w humorze (bo blog hula). :-) Tym bardziej że srodze zawiodłem się na tym, o czym w pierwszym poście tu napisałem.

Pomysł bardzo ciekawy z tym blogiem. Nie pisać o tym co inni. Nie kopiować konkurencji, ale pisać o tym co najbardziej potrafimy robić. Teraz mi chodzi po głowie ten pomysł.

Jakich wtyczek najlepiej użyć do Bloga i pod SEO przy Worpressie? Czy Wordpress jest najlepszym skryptem pod Bloga?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności