delfinek Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam, Strona filmonline.blox.pl została zbanowana przez google. Jeżeli ktoś wie co na niej trzeba poprawić żeby przywrócić ją do indexu to poproszę o info. Strona już jest zbanowana 3 mieisiące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Reklama na reklamie. A ta przydatność dla usera (a to tylko 2 pierwsze wpisy), powala na kolana. Co zrobić by zdjęto bana? Odpuścić sobie ją i zacząć od nowa - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proelpack Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Po pierwsze Google nie preferuje reklamy Adsense takich stron. Z tego nie zdejmiesz bana, chyba że zmienisz content i napiszesz do nich z WMT o ponowne rozpatrzenie domeny. Tak to pozostaje Ci wykup nowej domeny najlepiej .pl i podpięcie "tego" pod nią. Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Adsense na stronach łamiących prawa autorskie jest zabroniony Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi87a Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A jak napiszesz o ponowne rozpatrzenie to będziesz czekał minimum pół roku, więc najlepiej faktycznie zmień domenę Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfinek Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Naniosłem kilka poprawek, wywaliłem reklamy adense Wysłałem do google żeby ją przywrócili. Zobaczymy co z tego będzie. Znając życie to i tak jej nie przyrócą bo mają powalone zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Posiadam pewne forum i wczoraj zauważyłem, że został mi usunięty jeden wątek z forum z indeksu google, który był na mniej wartościową fazę na Top1. Hm..wszystkie podstrony forum wyglądają tak samo, czemu podstrona na forum dostała bana? Lekko dopalana była SWL-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 @Onekick "DMCA" https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 tekst nie był kopiowany ani na moją stronę, ani z mojej strony (sprawdzone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Bardziej chodzi o prawa autorskie. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onekick Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 To znaczy, że np: jeśli ktoś pisze na forum na temat produktu np: "Danonki do picia" że mu pomogło lub nie to łamie prawa autorskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Nie. Chodzi o to, ze miales na stronie material, ktory jest chroniony prawami autorskimi i Google musialo go usunac z wynikow wyszukiwania. Chyba, ze nie lamales praw? Bo temat jest o stronie, ktora to robi. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 to będziesz czekał minimum pół roku Teraz około tygodnia, max dwóch i dostajesz odpowiedź. Naniosłem kilka poprawek Raczej nikła szansa, że przywrócą, ale kto ich tam wie. Żeby przywrócili strona z larwy musi przekształcić się w motyla tak całkowicie. Posiadam pewne forum i wczoraj zauważyłem, że został mi usunięty jeden wątek z forum z indeksu google, który był na mniej wartościową fazę na Top1. "Usunięty" to znaczy nie ma w cache ? Czy nie pokazuje się w wynikach ? Bo może to 'tylko' filtr za dopalanie... Masz stronę dodaną do Narzędzi Webmasterów ? Jeśli to było DCMA, to dostaniesz tam info. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Mario - w moim przypadku to sie nie zgadza - czekam juz 3 tygodnie. @Onekick Zgadzam sie z mario - sprawdz czy podstrona w ogole istnieje - wpisz w G: info:adres/podstrona Pamietaj by wyrzucic SIDy i inne doklejane badziewia. https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Mario - w moim przypadku to sie nie zgadza - czekam juz 3 tygodnie. - no sorry nie odpowiadam za ich działania - pewnie inne działania podejmują w różnych przypadkach. Podałem na swoim przykładzie - strony ewidentnie zbanowanej przez moderatora za raczej nieistotne wykroczenie w porównaniu z masową konkurencją - moderatorzy w końcu nie mogą się nudzić. Trzy razy prowadziliśmy 'miłą rozmowę' : zgłoszenie, za tydzień odpowiedź, moje poprawki, zgłoszenie ...... i tak w kółeczko. Zawsze odpowiadali po tygodniu - że sprawdzili i że sorry, dbają o jakość stron Jakiś czas temu znowu zgłosiłem stronę nędzną do przywrócenia, to nawet nie odpowiedzieli......Pewnie w przypadku śmieci szkoda czasu na odpowiedź. M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.