Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie będzie końca świata, to się przekonamy ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś z was ma może problem z dodawaniem prywatnych precli xml-rpc?

dawno nie korzystałem z programu i kiedyś jakoś nie było problemu

teraz jak próbuje dodać w systemie user::pass::adres to zamiast dodać omniadd ciągle próbuje rejestrować w preclu i pokazuje błąd zarejestrowania..

why?

• 3 tygodnie później...

Dwie sprawy:

Chyba nie radzi sobie z dodawaniem do odpowiednich kategorii przy wordpressie z wersją 3.5

Czy można gdzieś zdefiniować kategorie projektów (te co się wybiera w trakcie tworzenia projektu) czy muszę korzystać z tych co są domyślnie? Brakuje tam przynajmniej kilku podstawowych.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• 2 tygodnie później...

@kaiba - Nie pitol proszę bzdur że coś jest zapomniane jeśli nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz - daleko nie trzeba szukać : https://www.forum.optymalizacja.com/topic/124981-omniadd-v5-dodawarka-do-katalogow-nowosc/page__st__2550#entry1154645

@bori79 - Jak już było mówione nie raz zgłoszenia odnośnie problemów z aplikacją są realizowane TYLKO przez panel klienta (forum PiO nie jest forum wsparcia technicznego dla programów Omni)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

użytkownik seogreen na bieżąco mówi o tym co nie działa i nic nie jest z tym zrobione, więc sam nie "pitol"...

po za tym, to co napisałeś to jeszcze nie aktualizacja, tylko jakaś tam zapowiedź, na której realizacje czekam..

Widzę, że Kaiba dostrzegł, to co pisałem w temacie - od dłuższego czasu tylko patrzę i czekam na ten "zasadniczy upgrade". Nie mam nic do softu - dla mnie jest ok, a nigdzie nie porównywałem go do omnispeeda, jak to robią niektórzy niezorientowani, ani nie czepiałem się Kojota ani Agape. W każdym razie w skali mojej pracy wolę softy, które nie wymagają abonamentu ;). Jeśli chodzi o OA to zanim wyjdzie ów "apgrejt" podniosę jeszcze raz problem baz prywatnych. To wg mnie jest sprawa zasadnicza - w końcu jak się daje komuś wędkę, żeby sam sobie łowił - to dobrze byłoby jakby ta wędka działała :D - bo inaczej to kicha, zero i null... Co do tych baz to zgłaszam niniejszym:

- nie działa dobrze dodawanie do wiki i weryfikacja bazy oraz polskie fonty we wpisach (krzaczory)

- nie dodaje dobrze albo wcale do: mocne linki, donmini i pksi

- są problemy z weryfikowaniem prywatnych easydirów i listą zaakceptowanych

Gdyby zostały rozwiązane problemy z priv bazami, dodane zostało kilka innych skryptów i poprawiona została wydajność dodawania (np. do wiki to teraz koszmar) to byłoby OK. Tyle ode mnie - pozostaje czekać ;)

Do powyższego z wedką dorzucil bym jeszcze Buddypress, po co on jest skoro nie ma tam opcji rejestracji? Wywalić z listy softów, albo dorobic rejestrację. Tak, mozna sobie kupic taką listę od kogos z OS, czy teraz OF. Można tez kupic sobie blasta od kogoś z OS. Albo soft jest w pełni funlcjonalny, albo won z listy. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No i możliwość dodawania prywatnych baz webmini - co z tego że jest 1 prywatna, jak nie można założyć kolejnych (tak jak jest przy innych skryptach...

Nie pamiętam jakich jeszcze nie można zakładać, i jakie są błędy bo po co je zgłaszać gdziekolwiek skoro te zgłoszone przez panel czekają po kilka mies. na rozwiązanie i się doczekać nie mogą...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności