Merf Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 To teraz czekasz aż wyślą Ci maila który będzie zawierał link do panelu Omni wraz z Twoim indywidualnym kluczem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 No to hekko dedykowane pod omniadd też coś nie tak Już jest OK, Kojotek_OX naprawił nam:) Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gielo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 U mnie dalej nie działa połączenie z waszymi serwerami zawierającymi aktualizację. z v4 tego problemu nie miałem, po aktualizacji do v5 działało jakieś 24h i od tamtej pory wszystko leży (jakieś 5 dni już) stąd wątpię aby problem leżał po stronie mojego dedyka na jakim stoi omniadd gdyż nic na nim nie zmieniałem i połączenia z innymi serwerami działają bez zarzutu. ps. Problem jest wyłącznie z połączeniem do serwera z aktualizacją bazy katalogów, z połączeniem do aktualizacji wersji omniadd jest wszystko ok. Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę. Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Problem jest w firewallu u kojotka. Pobanowane sa ipki stad update nie smigaja. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hekko Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 gielo, napisz do Kojotka ze swoim IP. Serwer VPS + DirectAdmin + Administracja = Hosting dedykowany. Już od 98,40 zł z VAT miesięcznie. - Hekko.pl | PHP 5.2/5.3/5.4 | MySQL 5.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 @hekko - Już jest OK, Kojotek_OX naprawił nam:)Fakt teraz poszło moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Odnośnie update - działa na hekko Mam pytanie do twórców, czy w OmniADD będzie możliwość dodawania do SEOkatalogów ? Jeśli tak to na kiedy taką opcję przewidujecie ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Jak OmniAdd powstawał to Kojotek zarzekał się, że tego nie zrobi i nigdy do seoków dodawania możliwości nie będzie. No ale to było wieki temu, a w tym temacie gdzieś mi mignęło (chyba), że taka opcja jest w planach - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojotek_OX Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 OmniADD jako OmniADD nie będzie dodawać do seokatów (umowa z generałem) - dodawanie do seokatów będzie realizowane przez dodatek do OmniADD innego producenta oprogramowania (inna dodawarka) - kiedy będzie działać to już nie tak bardzo zależne jest od nas @Gielo - napisz mi na GG IP wychodzące możliwe że załapałeś się na bana już wiec muszę ręcznie usunąć (firewall ostatnio zwariował i wycina wszystko - chwilowo jest OFF na ten typ "ataku" do czasu wydania aktualizacji do OmniADD) Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mam info od admina ze od około 16.08 (możliwe ze wtedy robiłem update skryptu) omniadd częściej łączy się z serwerem poczty i w ciągu 2 dni logi na serwerze zajmowały 20Giga !! Można jakoś temu zaradzić, bo muszę co 2 dzień kasować logi serwerowe bo częstotliwość logowania jest 100-200 razy na minute i stąd problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mozesz ustawic w cronie, zeby sam kasowal logi wg. dowolnie przez Ciebie okreslonego czasu np. co godzine. Cytat z paczki instalacyjnej omniadd: Dodatkowo możesz ustawić cron do usuwania logów: wget -q -O /dev/null https://ADRES/clear.php >/dev/null 2>&1 Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Mozesz ustawic w cronie, zeby sam kasowal logi wg. dowolnie przez Ciebie okreslonego czasu np. co godzine.Cytat z paczki instalacyjnej omniadd: Dodatkowo możesz ustawić cron do usuwania logów: wget -q -O /dev/null https://ADRES/clear.php >/dev/null 2>&1 ale ja mowie o logach serwera nie omniadd-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 @monterek sprawdzimy to, ja właśnie wracam z urlopuwięc sie tym zajmę Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barti4 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Dziś zamawiam soft i tu moje pytanie: na jakich hostingach chodzi omni ADD prócz hekko? Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebo Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 @barti4 - Po pierwsze przeczytaj temat, ludzie tyle razy o to pytali i dostawali odp. A po drugie nikt Ci nie zdradzi na jakim hostingu ma OmniADD - IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.