BullTerrier Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Chciałbym przejść z OA na OF. Czy jest taka możliwość? Podobno w lutym został rozesłany mail do wszystkich użytkowników OA, że jest taka możliwość. Niestety ja takiego maila nie dostałem. Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Błąd : 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 naprawicie w końcu omniTXT? Po co jest ten "Bugtracker" skoro odpowiadacie tylko na wybrane zgłoszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Update => Dostępna jest aktualizacja programu! Rozpocznij aktualizację programu => Błąd połączenia z serwerem aktualizacji. Spróbuj ponownie. Chiałem zgłosić na Bugtracker: Nie posiadasz wystarczających środków na koncie! Doładuj konto kwotą 0 PLN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 piszesz w właściwym dziale? OmniADD nie jest rozwijany od roku, więc po co te wykopaliska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieluch Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 a w jakim mam pisać skoro temat dotyczy OA? kupiłem to korzystam, program nadal działa, na pewno nie tak jak w czasach swojej świetności, ale da się z niego jeszcze coś wycisnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Był oficjalny komunikat soft nie jest rozwijany, wspierany. To do kogo piszesz te gorzkie żale o błędach w update i nie odpowiedziach na zgłoszenia do Kojota co już od pol roku nie loguje się na PIO ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 OMNI ADD - znowu wywala BŁĄD: 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mindryl Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Soft nie jest rozwijany ale chyba z pod prawa wyjęty nie jest. Ktoś nabył go, nie mijają dwa lata a on jest bezuzyteczny to mozna domagac się zwrotu gotówki. Czy osoby które są w takiej sytuacji próbowały podjąć jakieś działania w tym kierunku - moze to zmusi autorów do pracy. Decaptcher | Proxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Problemy z błędem: 1000 występują co kilka miesięcy, wcześniej dało się to jeszcze zgłosić w panelu klienta, teraz jednak nawet to nie działa, więc lipa straszna. Mam tylko nadzieję, że ktoś coś z tym zrobi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość R.U.Sure Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Witam, czy ma ktoś dostęp do FAQ OmniADD? Chodzi głównie o FAQ punkt 15, 16 i 33. Dzięki i pozdrawiam. PS. Uprzedzając odpowiedzi typu: Sprawdź sobie w panelu - strona z FAQ nie działa już z poziomu OmniADD (przynajmniej u mnie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.