Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Ale wydaje mi się że baza OmniADD = OmniSPEED - oczywiście te same skrypty katalogów - ale mogę się mylić, więc aktualizacje będą...

Poczytaj w wątku o OmniSpeed - tam oficjalnie zapowiedziano, że już niebawem nie będzie wspólnych baz. Omniad dostanie tylko część z zebranych baz.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak bazy będą rozdzielone - już powinny być ale inne zadania bardziej pilne są do wykonania jak dodanie nowej funkcji dla OA i OS (czegoś czego nie ma NIKT publicznie danego)

A tak przy okazji jak ktoś ma problemy z hostingiem dla OA czy też OS polecam zapoznać się z ofertą : https://www.hexcom.net/client/cart.php?gid=8 (przetestowane i dogadane w właścicielami że będzie stabilnie i pewnie - do dnia dzisiejszego już ponad 2 lata mnie nie zawiedli) - na stan mojej wiedzy najlepsza oferta cenowa na rynku z pewnością że Cię nie wywalą bo przeciążasz (jak coś będzie nie tak problemy są kierowane do mnie nie do właściciela konta)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Weż się koYotek określ, bo raz jedno raz drugie ;P

Jakby Ci to wytłumaczyć.... do Omniada za darmo będzie aktualizacja baz katalogów niezbytaktualnych .

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mi promocja się podoba, bo mam nadzieje na spadek cen pozostałych narzędzi ;) Chce kupić DLA ;)

Koyotek zas jest mistrzem marketingu i chyle czoła. Podwyzszanie ceny na produkt z darmowym update (OA v5) i zapowiedzi o jego rozwoju = sprzedaż, wypuszczenie kopii OA pod nazwą OS i abonament dla userow = sprzedaż + abonament, wypchniecie OA za polowe ceny i wyczyszczenie konkurencji = sprzedaż. Piękny przykład jak sprzedać 3 razy ten sam produkt ;)

Naprawde Koyotek tutaj nie ma żadnej aluzji czy ironii, czynisz cuda ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Własnie kupiłem sobie ten skrypt.

Chciałbym najpierw SB sprawdzić bazę katalogów od PR 1-10. Wiadomo, że nie będzie ich dużo. Nastepnie ręcznie sprawdzę SITE. Celem jest stworzenie "wartosciowej" bazy mniej wartosciowych katalogów do podlinkowania bezposrednio kilku własnych stron.

Mam do was pytanko:

Gdzie na serwerze, w jakim pliku jest umieszczona baza? Jak najszybciej w/w czynność waszym zdaniem zrobić :yahoo:

Nastepnie ręcznie sprawdzę SITE
Łooo Panieee...:) Skorzystaj z netpeak. Dobrym sposobem jest wywalenie całej bazy publicznej ( kopia do pliku) całą kopie sprawdzić narzędziem i zaimportować do prywatnej sprawdzone adresy.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany

Dobrym sposobem jest wywalenie całej bazy publicznej ( kopia do pliku) całą kopie sprawdzić narzędziem i zaimportować do prywatnej sprawdzone adresy.

Potwierdzam. Omni dodawarki mają irytujące ograniczenie, że jak masz jakiś adres w publicznej bazie to nie dodasz go do prywatnej.

@ cinmar

Dzięki za narzędzie, wspaniale uzupełnia się z SB.

...ograniczenie, że jak masz jakiś adres w publicznej bazie to nie dodasz go do prywatnej.

Proponuje po zrobieniu własnej listy baz, usuniecie w całości publicznej. Takie pół rozwiązanie problemu. No, że chyba zna ktoś jakieś lepsze rozwiązanie? Tylko nie zmianę dodawarki. ;)

Szkoda że cena spadła bo to wpłynie na dostępną bazę. Może gdyby skrypt był droższy to baza była by lepsza a tak wiele osób chce dokupić baze prywatną. W sumie to też bym był zainteresowany kupnem takiej bazy.

2_tani_hosting_www.jpg

MyDevil.net chyba najlepszy hosting dla Dev i nie tylko ref
Najwartościowsze kursy online

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności