Elegant Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 "Przeleciałem" całą listę katalogów i żaden wpis nie został dodany. Ciekawe czemu? Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Printex Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 "Przeleciałem" całą listę katalogów i żaden wpis nie został dodany. Ciekawe czemu? Ta dodawarka dodaje artykuły do webmini. Być może patrzałeś nie tam gdzie trzeba. Od taki przykładowy precel: https://www.aso.fonoteka.pl/ - tu wylądujesz w ciekawostkach (artykuły), nie w najnowszych (strony). Ewentualnie sprawdź czy zapora lub antywirus czegoś nie blokują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABLO73 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Opłaca się kupić,bo kiedyś kupiłem od tego gościa Pozdrawiam.. Baza stron z wysokim Page index Authority 41 i Domain Authority 30Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Odpaliłem dodawarkę na komputerze kolegi i zaczęła dodawać, natomiast u mnie nie dodaje. Różnica jest taka, że on ma WIN XP z sp3 a ja z sp2 zaktualizowany, z sp3 nie chodzi mi skaner. Mam też nod32 i pomimo, że wszystko powyłączałem nadal nie dodaje :/ Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Zobacz czy masz zainstalowany - Net Framework 3.5, Net framework 4.0 i Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Wyłączenie zapory itp. nic nie dało nie wiem czemu, może źle to zrobiłem, ale jak dodałem program do zaufanych w nodzie wszystko ładnie chodzi Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 masz jakis firewall aby sprawdzic czy nawiazuje polaczenia z tymi katalogami? JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Działaja Wam w tej dodawarce polskie znaki? Sciagnalem wersje demo i zapodalem dodawanie to w okienku da sie wpisac polskie znaki, a jak juz sie bierze przycisk 'przyklad' zeby wygenerowal tekst to dodaje z krzakami i tak samo wysyla do katalogow. Przy okazji to mimo, ze dodaje poprawnie to wszystkie mialem oznaczone jako niedodane. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elegant Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Mi dodaje normalnie z polskimi znakami bez krzaków, tylko że dodaje artykuły a nie wpisy do katalogów, choć to chyba nie ma znaczenia? Przydałaby się dobra baza webmini,do której można dodać wpisy, bo w tej to chyba sporo jest niezaindeksowanych katalogów i sporo takich, do których program nie potrafi dodać. Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny! Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł. ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Program ma skuteczność dodawania na podstawowej bazie na poziomie 25%. Autor zapowiada aktualizację bazy katalogów, więc może się poprawi. I j/w - dodaje do Webmini wpisy jako artykuł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 No i bardzo dobrze, ze dodaje artykuly, a nie wpisy. Jak chcecie dodawac wpisy to macie tutaj darmowa dodawarke - https://webminiacz.blogspot.com/ dziala bardzo dobrze. Wczesniej jedynie musicie zainstalowac jakiegos Perl'a na Windowsie, zeby ja uruchomic. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.