Skocz do zawartości

Da się odzyskać PR?

Davi

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze nic straconego, podlinkuj ją ze stron z pr, wrzuć jakiś tekst na główną, żeby domena nie była "łysa" i zostaw ją na jakiś czas, może wróci. U mnie pewien procent takich domen odzyskuje prke.

Tekst na głównej unikalny 2,5k znaków bez spacji + linki z kilkunastu płatnych katalogów + linki z for i zaplecz da radę czy mocniejsze działa trzeba uruchomić ?

Tak mniej więcej po jakim czasie Twoje domeny odzyskały PR ?

Bo nie wiem czy kupić inną domenę z PR czy na tej dalej jechać bo bardzo mi zależy na PR , a że nie pracuje (uczę się jeszcze) to nie mogę wydawać na lewo i prawo oszczędności ;)

Za wszystkie posty dziękuje :jezyk1:

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po kolejnym mini update będziesz wiedział, chociaż jak to jest twoja jedyna wartościowa domena to raczej tego updatu nie zauważysz :jezyk1:

Przechwycone domeny trzeba podlinkować linkami z pr, takich w katalogach, preclach i forach nie uświadczysz, tak na dobrą sprawę jak nie masz dostępu do takich linków to raczej nie zabieraj się za przechwytywanie, bo te prki ci i tak pospadają.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

• 2 miesiące temu...
To jeśli nie linki z katalogów , for czy preclów to czym utrzymywać PR ? ;)

olac pagerank. nie ma prawie żadnej wartości.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Aby odzyskać PR na przejętej domenie, należy zapełnić ją poprzednią treścią oraz strukturą serwisu.

Jest to o wiele bardziej skuteczne niż zmiana struktury / kontentu, szczególnie jeśli idzie o wygasłe domeny.

Mam kilka domen na zapleczu testowym które nigdy nie odzyskały pr, i obecnie widnieje na nich PR0, pomimo nowej treści i wciąż istniejących linków oraz dodanie kilku nowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności