qlwik Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mam dość niełatwe pytanie: czy link <a rel="follow" rel="nofollow" href="https://www.domena.pl">anchor</a> przekazuje pr (według Nodofollow ten link to dofollow) może ktoś z was już takie testy robił? (Jak nie chcesz się dzielić na forum i jesteś nieśmiały to proszę chociaż o info na pw Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamAGP# Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ja robiłem, nie przekazuje. Przeglądarki i softy analizujące linki na stronie się nabierały, ale google już nie ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj Kobietyn - portal dla kobiet. Webbest.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dębica Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Mamusie oszukasz... tatusia oszukasz, ale gugle..... nie oszukasz Moja wersja "Chłopaki nie płaczą" Apartamenty i hotel na godziny kraków jedyne takie miejsce w Krakowie - Hotel MARGOT apartments Mapa dojazdu do pokoje na godziny Kraków profil MARGOT apartments Podgórze apartamenty na godziny Kraków - margotkrakow.pl - noclegi w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ok dzięki za info, szkoda bo bym miał pr7 Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Pamiętaj o zaufaniu G do strony linkowanej, nie na wszystko powinno się patrzeć pod kątem przekazywania pr - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zakręcony dobrze pisze - mam z goldenline - nofollow i się łapie - wszystko zależy od domeny - są takie że ustawienie swoje a google swoje Pozdrawiam. Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrzab Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Zakręcony dobrze pisze - mam z goldenline - nofollow i się łapie - wszystko zależy od domeny - są takie że ustawienie swoje a google swoje a możesz rozwinąć na jakie podstawie wyciągasz takie wnioski? Mamusie oszukasz... tatusia oszukasz, ale gugle..... nie oszukasz Moja wersja "Chłopaki nie płaczą" Czyli gugle jak alegoria kupy??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borgan Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Na prostej podstawie - czyli na przekazywani treści. Podobna sytuacja ma miejsce w przekazywaniu mocy linka na przykładowo Wikipedii - testowałem to kilkakrotnie i zaręczam że moc linka z Wikipedii jest bezcenna mimo tego iż jest nofollow. Algorytm google ma niuanse także pod względem linków nofollow - trzeba brać to pod uwagę. To tak z grubsza bo są tu niuanse typu pierwszy liknk nofollow itd. Pozdrawiam. Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomierc Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Nigdy kombinowanie na dobre nie wychodzi to złota zasada Serwis internetowy ToTemat działa od 2020 roku. Publikujemy artykuły na różne tematy techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Czyli gugle jak alegoria kupy??? :) buhehehe dobre Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentop Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 U mnie linki nofollow są wykazywane w narzedziach dla webmasterów, chociaż też niby nie powinny.. Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A czemu niby nie powinny być pokazane? Przecież to też linki. kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 U mnie linki nofollow są wykazywane w narzedziach dla webmasterów, chociaż też niby nie powinny. A czemu nie powinny? Google pokazuje tam różne linki, bez względu na to, czy wpływają na pozycje strony czy nie. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentop Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czyli skoro G. łapie te linki, to nie jest jakaś wskazówka do tego, że jednak NoFollow też wpływają na pozycje? Napiszcie szczerze: czy macie 100% pewności, że NoFollow RZECZYWIŚCIE nie wpływają na pozycję? Photoshop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexy Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Nie, pojawienie się linków w GWT nie jest żadną wskazówką na temat tego, że linki te wpływają na pozycje albo że np. są tymi najbardziej wartościowymi. 100% pewności nie mam (niedługo będę miała sporo czasu na testy i na nofollow też na pewno zwrócę uwagę), na pewno jednak nie sugerowałabym się tym, co pokazuje GWT. Kursy SEO od podstaw do poz. zaawansowanego + kurs SEO copywritingu Monitorowanie pozycji w Google (w tym AIO) - zacznij od 14-dniowego triala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.