xavi1984 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Dokładnie - ważna jest marka. Solidną posiada również TP, ale co z tego, skoro dają w ramach TD jedynie 2,48% prowizji. Odpoczne daje minimum 4%. Przy rezerwacjach na 10 tyś złotych to robi bardzo dużą różnicę. W tym momencie średnia wartość rezerwacji dokonanej w internecie przekroczyła już 5 tysięcy złotych. To naprawdę sporo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabunia89 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 I chyba nawet maksymalnie 7%, ale do tego trzeba uzyskać konkretny pułap sprzedażowy. Do tego jest mi na razie bardzo daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Z regulaminu: 7% - gdy wartość sprzedaży Produktów wynosi powyżej 500.000 zł Co ciekawe - jeśli macie popularne serwisy to wygenerowanie takiej sprzedaży w tym pp wcale nie jest takie trudne. Wystarczy tylko zaangażować się, a później już zarobki są naprawdę fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 opierasz na własnym doświadczeniu? Pomijając kwoty, jakie ratio? Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Poziom sprzedaży w stosunku do liczby kliknięć nie jest u mnie jakiś rewelacyjny, ale mam zaskakująco dużą liczbę przekierować w stosunku do odsłon strony. Wstawiajcie na swoje serwisy wyszukiwarkę - to działa najlepiej. Wiadomo jeszcze - w sezonie o sprzedaż znacznie łatwiej niż teraz. Od stycznia wszystko dalej powinno się fajnie kręcić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtepl Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jestem w programie od wiosny i nie mam jeszcze żadnych rezerwacji Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Czy ktoś już otrzymał wypłatę z tego programu? Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ktoś już dostał kasę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ja miałem już wypłatę. adamtepl - a posiadasz serwisy w tej tematyce? Przy jakiej licznie przekierowań nic nie zarobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rechot Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mieliście jakiś kontakt z kimś odpowiedzialnym za pp w odpoczne.pl? Napisałem 2 maile i żadnej odpowiedzi. Poziom obsługi delikatnie mówiąc: niski... chyba więc zrezygnuje i poszukam czegoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalifek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Również mam ten sam problem, tzn zerowy kontakt mailowy. Dotyczy on tego, że nie działa mi ich aplikacja na hostingach które posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W zasadzie tylko raz miałem problem - pytałem o jedną prowizję. tj. kiedy będzie można ją wypłacić i wtedy odpowiedź otrzymałem następnego dnia. Przecież tam macie numer GG - próbowaliście? Albo zadzwonić do firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja miałem również brak kontaktu + nie działającą wyszukiwarkę. Po miesiącu odpiąłem reklamy - zarobek 0zł Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Strona musi być tematyczna, by faktycznie zarabiać. Teraz jest grudzień, w zasadzie jeden z najgorszych okresów dla turystyki, bo wszyscy myślą o świętach ;-) Mimo wszystko wpadła mi rezerwacja. Korzystałem również z PP Travelplanet w ramach Tradedoublera. Teraz ucięli mi płatność za kliknięcia, więc teraz działam tylko na Odpoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rechot Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Xavi, tyle że u mnie wyszukiwarka wysyła w kosmos (tzn cokolwiek bym wpisał to wyświetla się strona główna) a pliki xml (bo miałem pomysł aby zintergować ich ofertę ze stroną) zawierają niekompletne dane w stosunku do oferty z odpoczne.pl. Do tego zupełny brak kontaktu. Ogólnie pozostaje chyba tylko baner na stronę wstawić, bo inne rozwiązania na razie nie działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.