dMien Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 (edytowane) ...ten jest niewyspany? Na początku na pewno! Zapraszam Was do wspólnego działania. Będziemy się wspólnie mobilizowali do wczesnego wstawania. Na pewno nie jeden z Was chciałby zacząć wcześnie i regularnie zaczynać dzień, lecz często styl życia i forma pracy pozwalają na lenistwo o poranku. Proponuję to zmienić! Osoba, która zadeklaruje swoje uczestnictwo będzie zobowiązana wobec siebie oraz innych uczestników do pozostawiania po sobie śladu w tym temacie codziennie rano, o ustalonej godzinie. W temacie, w którym narodził się pomysł została "rzucona" godzina 6:00, wydaje się to optymalną porą na pobudkę. Start 01.03.2011 r. POWODZENIA! Edytowane 9 Marca 2011 przez FiKaS Na prośbę autora ;) - Fikas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzień dobry! Tak więc zaczynamy! Mam nadzieję, że nie będę jedyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalvinator Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dobry dzień Gry na pc to najlepszy sposób na odpoczynek po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Fajnie, że o 6 rano już widno Całkiem inaczej się wstaje niż na początku stycznia Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Zimą to jest tragedia! Wstaje się, jakby w środku nocy. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Witam Łapać linki maminsynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ja już od 6 na nogach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Hej, melduje wykonanie zadania Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Hehe, ładna mi to 6:00. Miłego dnia, pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Nie, ja sobie ustawiłem 7:00 i tak też wstałem, tylko zanim włączyłem kompa było śniadonko, prysznic, troche zeszło Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Cześć cześć! Miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iguana Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Cześć, ja już nawet po treningu brzucha jakaś klimaciarska muzyczka reggae i od razu po nim wchodzę na obroty Edytowane 2 Marca 2011 przez Iguana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Wczoraj się nie udało , ale dzisiaj się zwlokłem z łóżka. Milego dnia ! Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemron Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam ponownie Kto pójdzie za mnie po świeże bułki? Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl Proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonieja Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Witam ponownie Kto pójdzie za mnie po świeże bułki? Za tobą? Wolę przed, bo jeszcze zostawisz jakieś przebrane suchary a nie bułki...;p M Edytowane 2 Marca 2011 przez tonieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi