mirekm Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Poranna Dalibomba lepsza od kawy Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Gdzie ta zima Udanego dnia. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Mion HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zimy ni ma. Można tynkiem dalej ciepać Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ale SzronMaster się pojawił i znowu trza skrobać No to mamy piąteczek ... Zatem udanego Weekendu HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Dzień dobry i mi pierwszy raz udało się wstać przed 8:00 1 SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Kto rano wstaje ... ten wstaje w temperatury dodatnie hehe Udanego dnia HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 ... tylko jak rano wstaje HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 ja też, tylko czasem trudno do 8 rano na forum wpaść i coś napisać. Pozdrowienia Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja też,To jest nas Jakubie dwóch rannych ptaszków Piąteczek, więc miłego weekendu, ostatnio przedświątecznego weekendu HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja zazwyczaj od 6 siedzę, tylko zanim sobie przypomnę o tym dziale to jest 9 Miłego dzionka Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seoskryba_pl Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Dobry... W Poznaniu + 10 stopni... Dobrze że już piątek! Potrzebujesz teksty na stronę, bloga czy do sklepu online? Sprawdź moje portfolio na pawelgibek.pl. Specjalizuję się w tematyce motoryzacji i zdrowej żywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ja wstaję codziennie 6:10 nie jestem jednak uzależniony i do PiO podchodzę dopiero podczas drugiej kawy 2 Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Co by nie narzekali, że nikt rano nie wstaje. Oczy mam otwarte i daję radę pisać, więc chyba wstałem. Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql. Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON! Wielki Elektronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 @up "siedzę na forum, więc jestem" Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ciemnica jakaś taka.. co z tego, że na plusie skoro po ciemku tynku się nie da rzucać Miłego. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi