Konrad Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Mam takie pytanie. Prawie pół roku temu zleciłem firmie pozycjonowanie świeżej strony na średnio trudną frazę. Do tego czasu nie ma kompletnie żadnych efektów (brak strony w rankingu do pozycji 100). Po wpisaniu w yahoo i google "link:www.nazwadomeny.pl" pojawia się tylko jeden link z www.linksor.pl . Firma twierdzi, że cały czas pracuje i że mam cierpliwie czekać na efekty. Jednak tylko jeden link, mijające 5 miesięcy oraz zero efektów dają mi dużo do myślenia... Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Po 5 miesiącach to już zdecydowanie powinny być jakieś wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandha Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 leca w kulki. zmien firme. Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 ciekawo co to za firma, średnia fraza już dawno, dawno temu miała by być w TOPie, nu chyba ze masz budżet 10 zl/miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a oferta byla z allegro? STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 a jeśli planują zrobić 301? Myślę, że najpierw wypada porozmawiać z przedstawicielem firmy i dokładnie wypytać co i jak jest robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3eX Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Zmień pozycjonera Kto pyta, nie błądzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 qazy 6 miesięcy na średnia frazę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Zapytaj konkretnie co robią, bo moim zdaniem nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 poleceniem link nieiwele sprawdzisz... pogadaj z firmą, poproś o raporty, ustal date graniczną wejscia choćby do top10 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i smgnc odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikas Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Tak to już jest, firmy które nie potrafią pozycjonować nadrabiają umiejętnością łapania nowych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 qazy 6 miesięcy na średnia frazę? klient nie zawsze (rzadko) ma wystarczającą wiedzę/doświadczenie by trafnie ocenić "trudność" frazy. Dlatego napisałem żeby konkretnie pogadał z odpowiednią osobą w tej firmie i np. ustalili jakiś "graniczny termin", o czym wspominał tu powyżej Zgred. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadowsword Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Do tego czasu nie ma kompletnie żadnych efektów (brak strony w rankingu do pozycji 100). Może jakiś filtr, bo do top 100 na "średnią frazę" to samą optymalizacją powinno wejść. https://gadgets4dogs.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suknie Slubne Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Czy teraz nie jest standardem ze placi sie za wyniki? Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Czy teraz nie jest standardem ze placi sie za wyniki? nie Są firmy które preferują ryczałt. Także pewnych zleceń nie rozliczysz płatnością za ,,efekt". STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.