ArTh00r Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam serdecznie! Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego, jak byście reklamowali taki obiekt jak mój, jeżeli prowadzilibyście go. Nie chodzi mi tylko o sposoby pozycjonowania ale wszelkiego rodzaju reklamę w internecie i nie tylko. Może znacie jakie ciekawe pomysły coś a'la mailing, grupon, i jakieś inne. Sezon zbliża się dużymi krokami, i co noc coraz słabiej śpię martwiąc się jaka będzie frekwencja turystów w Ustce w tym sezonie i jakie będę miał obłożenie pokoi. Czekam na wasze ciekawe pomysły i porady, wszystkie pomysły są na wagę złota! Pozdrawiam, Artur Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A rozmawiałeś z Grouponem? Pomysł wydaje mi się dobry (mógłbys się nie wyrobić z ilością gości:D) Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Masz bazę dotychczasowych klientów? Jest pewna grupa ludzi, którzy (o ile byli zadowoleni) lubią wracać ciągle w to samo miejsce. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 cóż, napływ turystów w polskie morze będzie spory moim zdaniem, wszystko przez zawirowania w Egipcie, ale tak, zawsze jak ja szukam noclegów nad morzem, wpisuje Miasto noclegi i wyskakują strony, na których jest spis miejsc gdzie można nocować, są podane numery telefonu, strony internetowe itp ja na takiej zasadzie szukam, więc dobrze by było w takich miejscach być Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Kaiba w takich miejscach to ja już jestem, we większości większych portali turystycznych oferujących noclegi nad morzem. Ale chodzi mi o jakieś bardziej innowacyjne pomysły i takie, które będą skuteczne i będą widoczne efekty Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 to dobrze, szczerze powiedziawszy, jak już w maju dzwonię o noclegi nad morzem, to już nie ma gdzie wybierać i wszystko pozajmowane jak było wcześniej u ciebie? Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jatylkoja Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Marketing szeptany 3 na 4 internautów korzysta z porady znalezionej w internecie - więc może warto w ten sposób promocji zainwestować ? Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta ! Najnowsze stylizacje modowe ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 lokalne brukowce? w stylu express, dziennik (na przykładzie łodzi) - wybrac wieksze miasta, w necie znajdziesz kontakt i wycenic tam reklamy. Z reguły nie są drogie. Dobra reklama z kuponem rabatowym. to tak poza internetem ale mysle, ze mialoby to szanse powodzenia Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a po za tym, strona jest w miarę wypozycjonowana Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Nrm- dokładnie, zgadza się. W ten sposób można o sobie przypomnieć po pewnym czasie. Zadowolony gość może też podesłać maila znajomym itd. Możesz spróbować przyciągnąć pt. klientów z pobliża Ustki w weekendy poza sezonem. Do tego baza klientów jest również przydatna. Byłem w styczniu w Mielnie- wyciszający bardzo miły wypoczynek za umiarkowaną cenę. Sympatyczna odmiana po wrocławskim smrodku Natomiast jeśli chodzi o podejście do biznesu w ogóle, uważam, że warto rozejrzeć się za dodatkowym przychodem z innej branży. Tak, aby w przypadku jakiś problemów nie zostać na lodzie. Dywersyfikacja źródła dochodów, że się tak wyrażę. Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 A rozmawiałeś z Grouponem? Pomysł wydaje mi się dobry (mógłbys się nie wyrobić z ilością gości:D) Słabo moja oferta się przedstawia, ponieważ brak wyżywienia na miejscu, musiałbym zainwestować ze 100-150tyś zł w kuchnie z jadalnią, żeby mój pensjonat był bardziej prestiżowy pod grupon Marketing szeptany 3 na 4 internautów korzysta z porady znalezionej w internecie - więc może warto w ten sposób promocji zainwestować ? Nigdy się nie spotkałem z takim czymś, albo się spotkałem ale nie wiem jak to się odbywa. Tzn. jak w to zainwestować ? Co masz na myśli ? Masz bazę dotychczasowych klientów? Jest pewna grupa ludzi, którzy (o ile byli zadowoleni) lubią wracać ciągle w to samo miejsce. Tak mam swoich stałych bywalców, którzy przyjeżdżają nawet 2x do roku, do pozostałych osób wysyłam jakieś życzenia na święta w celu przypomnienia się i utrzymywania dobrych relacji, bo takie relacje właśnie mam z gośćmi odwiedzającymi mnie, każdy może czuć się swobodnie. Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Ja polecam wyskoczyć z ciekawą promocją lub zoorganizować jakąś "imprezę" to wydaje się śmieszne ale przyciąga to wielu gości:) I rozreklamować to na serwisach wakacyjnych (banery) i może rozdać "kilka ulotek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Wymyśl jakiś skandal żeby ludzie przyszli w to miejsce gdzie jest Twój nocleg Znam jednego ciekawego ebooka na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Właśnie mi też zależy na tym aby goście nie byli u mnie tylko przez 2 miesiące w roku (lipiec, sierpień) ale też poza sezonem, bo opłaty za ogrzewanie, zusy, i inne opłaty człowieka zjadają... Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 Posłuż się afiliacją - wyślij mailing do swoich dotychczasowych klientów i zaproponuj im profit każdego poleconego przez nich klienta. Może być w postaci pieniędzy, jak również zniżki dla nich samych. Google Adwords też pewnie by się nadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.