Unnam3nd Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak w temacie. Jak myślicie ile jest warte i jakie ma miesięczne dochody ? Blog młodego rentiera Zarób milion w sieci Oferty pracy dla freelancerów Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Odpowiem cytatem z filmy pt "Jerozolima". "Nic... i wszystko zarazem." Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exe Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Myślę, że na dobrego dedyka i piwo starczy Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ile jest warte ? Zależy dla kogo. Różna miara wartości jest dla użytkownika, inna zaś dla reklamodawcy a jeszcze odmienna dla właściciela... Jakie ma miesięczne dochody ? Napisz do właściciela, może odpowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBusters Group Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 PIO jest bezcenne;) Dzięki pio zainteresowałem się tematem i tutaj nauczyłem się podstaw pozycjonowania, a dzięki ludziom stąd nauczyłem się wszystkiego co umiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Unnam3nd zdobyłeś miano użytkownika który zadał najlepsze pytanie roku 2011 tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Unnam3nd zdobyłeś miano użytkownika który zadał najlepsze pytanie roku 2011 tak trzymać Chyba najgłupsze. Nie cierpię prostaków zaglądających w cudze kieszenie. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 właśnie o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OceanFire Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Odpowiem cytatem z filmy pt "Jerozolima"."Nic... i wszystko zarazem." Ten film to nie Jerozolima a Królestwo Niebieskie ;d tak nawiasem Niektórzy mówią, że dobry programista django jest na wagę złota. Zapraszam Cię na mój blog prawiący o informatyce. Najlepsze suchary w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ten film to nie Jerozolima a Królestwo Niebieskie ;d tak nawiasem oj tam oj tam ... drobiazg Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konsultant Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zobacz tutaj: https://www.speedtest.pl/wycena.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Koledzy, jest konkretne pytanie, należy się konkretna odpowiedź: Przeciętna firma SEO ma obroty średnio 500 zł / m-c, jest ich pewnie ze 100 w Polsce, więc obrót / m-c = 50 000 zł [edit] literówka Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zobacz tutaj: https://www.speedtest.pl/wycena.html uhm... topic przegania topic... normalnie trup się ściele gęsto. moze czas przerzucić temat do dowcipów Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Człowiek Buszu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak dla mnie pio jest bezcenna pod względem merytorycznym. A jezeli chodzi finansowo to też chyba nie ma kokosów bo i reklam mało. https://przemeksz.pl - Lekki blog o super samochodach. Ferrari, Porsche, Bugatti i wiele innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jest tyle warte ile ktoś jest w stanie za nie zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.