Mus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Oto dwa wygenerowane kody z mojego panelu partnera w PP Bankier (już je usunąłem) <script src="https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/xgZTBnoywX5V9ZK1HwT"'>https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/xgZTBnoywX5V9ZK1HwT" type="text/javascript"></script> <script src="https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/adW6MGiXnsMQeJzeWp5"'>https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/adW6MGiXnsMQeJzeWp5" type="text/javascript"></script> (https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/ - fragment wspólny dla wszystkich partnerów) Według mnie nie sposób ich powiązać ze sobą, że dotyczą tego samego wydawcy - partnera. Czyżby to jedyny PP idealny pod zaplecza z tego powodu? A może myślenie że Google będzie kojarzył ze sobą strony z reklamami z np. Money2Money zawierającymi w kodzie każda ten sam niezmienny identyfikator partnera jest grubą przesadą? Jak uważacie? Edycja - uzupełnienie: Co więcej, oto dwa kody wygenerowane na ten sam produkt i oba aktywne: <script src="https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/jby8dRxtO9qRTUT0Opl" type="text/javascript"></script> <script src="https://api.systempartnerski.pl/1.0/js/OHfxMBN0BSVhFoIexBh" type="text/javascript"></script> Też uważam że nie do powiązania ze sobą. forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik23 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pomyliłeś działy kolego. Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Pomimo pomyłki działów nie polecam PP Bankiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dlaczego nie polecasz bankiera? Ewentualnie co innego money2money? Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie polecam bo korzystałem, żadna rewelacja, mało zaakceptowanych wniosków (pomimo tego że dużo było złożonych) inne są lepsze ale nie będę tutaj robił reklamy.Jest dużo tego poszukaj też opinii w necie na temat bankiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 też nie polecam PP Bankiera. Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 też nie polecam PP Bankiera. No nie wiem. Mam tam trochę lead-ów oczekujących do akceptacji / zapłaty (płatne za lead a nie prowizja). Czy mam też spodziewać się że dużo mi odrzucą (że niby ktoś podał niepoprawne dane we wniosku, nie był zainteresowany...) forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 leady podlegają weryfikacji ... raz miałem 100 - został 1... totalna porażka. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 leady podlegają weryfikacji ... raz miałem 100 - został 1... totalna porażka. To też znam, ale wydaje mi się, że masz dużo więcej doświadczeń w kredytach niż ja. Ile % zaakceptowanych można się spodziewać długoterminowe? 1%, 3 %, 5%, czy więcej, czy jeszcze mniej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No co Wy... Nastawiam się na max 40% odrzuconych, bo tak ktoś napisał że jest w Tradedoubler i innych sieciach. Mam leady z leasingu, płacić k...a bo zrobię rozróbę... forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kook Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No co Wy... Nastawiam się na max 40% odrzuconych, bo tak ktoś napisał że jest w Tradedoubler i innych sieciach. Mam leady z leasingu, płacić k...a bo zrobię rozróbę... to się nastawiaj o zero mniej KKM MEDIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 konwersja sprzedaży jest ok 1-2% a i to niekoniecznie, na leadach potrafi być 5-6% - w okresie "wzmożonych potrzeb" może być nawet 10% na leadach... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTSEO Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 konwersja sprzedaży jest ok 1-2% a i to niekoniecznie, na leadach potrafi być 5-6% - w okresie "wzmożonych potrzeb" może być nawet 10% na leadach... Dziękuję za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 konwersja sprzedaży jest ok 1-2% a i to niekoniecznie, na leadach potrafi być 5-6% - w okresie "wzmożonych potrzeb" może być nawet 10% na leadach... Zaraz, zaraz... Lead - wysłany wniosek i należy mi się zapłata niezależnie od tego czy transakcja dojdzie czy nie dojdzie do skutku. Zapłata należna jest pod warunkiem że dane we wniosku są poprawne i składający wniosek jest faktycznie zainteresowany. I teraz tak. Ja wiem że ja wniosków nie wypełniam, i jest raczej mało prawdopodobne że ktoś z nudów, jakieś dziecko wypełnia je fikcyjnymi danymi albo firma innej firmie robi psikusa wpisując jej dane - bez sensu, konsultant zadzwoni i tyle. I że osoba która je poprawnie wypełniła załóżmy że nazajutrz w rozmowie z konsultantem mówi że nie jest (już) zainteresowana. Innymi słowy, bez pierdół że tak powiem, ale to nie do Was. Edycja: Jeżeli faktycznie akceptacja będzie na poziomie 10% leadów lub mniej i w przypadku nieuwzględnienia powyższej argumentacji, po prostu wrócę do AdSense bo bardziej się to opłaci i przynajmniej będę miał przekonanie że nie jestem oszukiwany. forum pomocy dla zadłużonych blog o windykacji ubezpieczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Content Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 w okresie "wzmożonych potrzeb" może być nawet 10% na leadach... To jest niedorzeczne skoro tak jest i zakrawa na jawną nieuczciwość z którą trzeba solidarnie walczyć. Przecie to niemożliwe żeby 90% wypełniało formularze kontaktowe / wnioski błędnie i w rozmowie z konsultantem twierdziło że nie są zainteresowani. Pamiętajmy że lead to nie sprzedaż tylko poprawnie wypełniony wniosek od osoby wstępnie zainteresowanej. I za taki lead należy się wydawcy wynagrodzenie. W rzeczywistości jest zapewne odwrotnie - 10% wypełnia błędnie lub później (już) nie jest zainteresowanymi, rozmyśliło się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.