mf Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Widziałem już na dwóch forach taki myk, ze zaraz po pierwszym poście pojawia się automatyczna odpowiedź z czterema reklamami AdSense. Jak myślicie czy jest to zgodne z regulaminem? Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Widziałem już na dwóch forach taki myk, ze zaraz po pierwszym poście pojawia się automatyczna odpowiedź z czterema reklamami AdSense. Jak myślicie czy jest to zgodne z regulaminem? 99189[/snapback] A dlaczego miałoby być inaczej? Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Kiedys tutaj cos takiego było przez bardzo długi okres czasu... ale z mich doswiadczeń i testów jest to nie zaciekawe rozwiązanie które nie przynosi zamierzonych celów. Więc polecam wrzucić reklamy w ciekawsze miejsce. A jeszcze jedno, fora są takim specyficznym elementem, że gdziekolwiek nie umieścisz reklam, klikalność jest znikoma, a powod jest bardzo prosty, forum zawsze jest ciekawsze niż "jakieś tam reklamy". I polecam poczytac forum, tutaj jest bardzo dużo ciekawych informacji na ten temat. Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 3 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Tutaj była reklama między postami a tam widziałem jako post-odpowiedź na pytanie. Nevermind, tak tylko się zaciekawiłem czy to jest zgodne z regulaminem. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Mar, nie zgodze sie forum można sobie przyrobić na adsense. Sam kiedyś na swoim FajnymForum wyciagałem dużo jak na małą ilość unik. stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Sam kiedyś na swoim FajnymForum wyciagałem dużo jak na małą ilość unik. Może to forum po prostu nie było aż tak fajne jak reklamy? Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq- Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 forum nie ma byc fajne forum ma zarabiac https://' target="_blank"> sq- Aero Plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 forum nie ma byc fajneforum ma zarabiac 99391[/snapback] dobry zart tynfa wart he he Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMP Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Może to forum po prostu nie było aż tak fajne jak reklamy? Możliwe ale coś sie tam działo -sq nie czepiaj sie nazwy stopka usunieta z wpoodu wirusa na stronie docelowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.