Nikonem Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia Polecam Wam recenzje tego gościa Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Odświeżyłem sobie. Chociaż przemilcza wiele faktów, to i tak jest wart obejrzenia. 1 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja 39 minut temu, Trotyl napisał(a): Odświeżyłem sobie. Chociaż przemilcza wiele faktów, to i tak jest wart obejrzenia. Uważam to za najlepszy film z tej dziedziny, nikt dotychczas nie nagrał lepszego o łodzi podwodnej, te czasy, emocje, przeżycia, klimat..zakończenie i ta jazda przez kanał na pełnej (gdzie wszyscy walą a ci "nie pokonacie nas" W wieli historycznych faktach, bardzo wiele ich łączy z U-96 bo kiedyś szukałem informacji na ten temat Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Większość faktów znaliśmy, jednak warto ten film zobaczyć: https://www.filmweb.pl/serial/Amerykańska+obława%3A+Osama+Bin+Laden-2025-10074301 Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksiej Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Ja osobiście jestem wielkim fanem kina. Jakbym miał wybrać swój ulubiony byłoby dość ciężko. Ale poniżej moja lista top10 która w pewnym stopniu stoi na piedestale i każdy z tych filmów jest na pierwszym miejscu. Polecam dla osób pragnących obejrzeć dobre kino, choć wątpliwe byście tych filmów nie widzieli. Pewnie pojawiły się już w rozmowie, ale nie będę krył, że 25 stron wątku nie przejrzałem. 1. Pulp Fiction (Tarantino w pełnej krasie) 2. Matrix cz. 1 (Rozwój oczami Braci Wachowskich) 3. Włamanie na śniadanie (Najlepsza komedia w moich oczach) 4. Złap mnie jeśli potrafisz (Hanks w pogoni za Dicaprio) 5. Ojciec Chrzestny cz. 1 i 2 (Co tu dużo mówić) 6. Leon zawodowiec (Miłość i dobro na innym poziomie) 7. Incepcja (Otwiera oczy) 8. Wściekłe psy (Tarantino part 2:) 9. Nietykalni (Lodołamacz) 10. Pan od muzyki (Tego pewnie tu wielu nie zna, a Jugnot zagrał rolę życia) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 20 godzin temu, aleksiej napisał(a): 4. Złap mnie jeśli potrafisz (Hanks w pogoni za Dicaprio) oparty na faktach. moj brat miał z nim zajęcia. ponoc mega inteligentny koleś. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksiej Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 5 godzin temu, zgred napisał(a): oparty na faktach. moj brat miał z nim zajęcia. ponoc mega inteligentny koleś. A gdzie miał przyjemność mieć z nim zajęcia? No jak na faktach, to zdecydowanie był wybitną osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 13 Lipca Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 5 godzin temu, zgred napisał(a): oparty na faktach. moj brat miał z nim zajęcia. ponoc mega inteligentny koleś. Nawet gra w filmie, to ten francuski policjant co aresztuje Di Caprio Film nie oddaje tego co książka Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca W dniu 13.07.2025 o 17:29, aleksiej napisał(a): A gdzie miał przyjemność mieć z nim zajęcia? w ramach zajęć w hamerykańskim korpo Tyle moge powiedzieć. Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Kancelaria Szeffner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksiej Opublikowano 15 Lipca Udostępnij Opublikowano 15 Lipca W dniu 13.07.2025 o 18:02, Herkules napisał(a): Nawet gra w filmie, to ten francuski policjant co aresztuje Di Caprio Film nie oddaje tego co książka No to mam zatem nową lekturę na przyszły tydzień, dzięki. 3 godziny temu, zgred napisał(a): w ramach zajęć w hamerykańskim korpo Tyle moge powiedzieć. Fajne im zajęcia dają w korpo, ciekawe ile osób poszło jego śladem po spotkaniu go i trzasnęli drzwiami w korpo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Lipca Udostępnij Opublikowano 20 Lipca Polecam - F1 W roli głównej Brad Pitt. Film w kinach latem 2025 roku. W filmie "F1" - Jak dla mnie super firm trzymający w napięciu i gwiazdorka rola Brata Pita HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi