MaxPan Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 rozumiem, że zaistniało zapotrzebowanie na sygnaturkę bo gdzie zalożyc konto bankowe już nam powiedziałeś, teraz firm, kolejnym działem będą dowcipy....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksocial Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Polecam wszystkim "Deadpool". Wybrałem się do kina w dzień premiery i nie żałuję. Nieszablonowy film o postaci komiksowej, w którym jest strasznie dużo dobrej akcji, a jeszcze więcej dobrego humoru. Nie da się przy nim zanudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordbart Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 BiG Short temat podobny jak wilk wall street, ale film zupełnie inaczej kręcony McFarland dla fanów filmów sportowych wyprzedaż domen. domeny od 300 pln idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Spotlight dla wierzących w świętość kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marches Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 z czystym sumieniem polecam - Pitbull. Nowe porządki, dobry kryminał, w polskim stylu, trochę za dużo "urew" Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki. Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Polecam nową część: Yip Man 3 Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razgriz Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja polecę, bo na DVD/Blu-Ray pojawi się już w kwietniu, Star Wars: Przebudzenie Mocy - trochę naiwny, ale naprawdę dobry film. W porównaniu do innych blockbusterów typu Transformers czy Avengers nie tak przepakowany efektami, z mniej miałką fabułą. Przeczytaj najnowsze informacje o Top Gear -> https://autoblog24.pl/top-gear/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalo Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ja polecam seriale: Homeland i House of Cards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav88 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Zależy kto na co ma ochotędokumenty - Scena zbrodni, Wszystko może się przytrafić, Citizenfourakcja - Pulp fiction, wszystkie części Bourne'agangsterskie- Ojciec chrzestny 1 i 2dramat- Trzy kolory - czerwony, Mandarynki, Dom zły, Pianista, Marzycielkomedia - Wszystko jest iluminacją, wojenny - Czas apokalipsy, Bękarty wojnyi dużo dużo innychJeśli ktoś szuka czegoś oryginalnego to polecam Rękopis znaleziony w Saragossie więcej filmów https://www.filmweb.pl/user/franksi_natra/ Parki w Warszawie oraz współrzędne geograficzne Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Z lepsiejszych, które ostatnio widziałem "Black Mass" i "Legend" Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekes Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Cassino 1995r, American Gangster, Infiltracja, Pakt z diabłem, Iceman: Historia mordercy, Chłopaki z Ferajny, John Gotti 1996r, Zawód gangster, Zabić Irlandczyka, Prawo Brooklynu, Wrogowie publiczni... uwaga multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekes Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Służby Specjalne uwaga multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 https://www.filmweb.pl/film/Ukojenie-2015-219650 Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monstrum Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Suburra, trup, metro manila, obłąkani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARES Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wczoraj leciał na polsacie Gangster, całkiem fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi