axe007 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 A ja zaproponuję coś nowego: Jeździec Znikąd (nowa odsłona Johnnego Deppa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMatthew173 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jeździec Znikąd Moim zdaniem kiepskie, a jak już oglądać to z lektorem/napisami, bo dubbing kompletnie niszczy Deppa. Kocham Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Ja cię kręcę, ambitne kino panowie film które warto obejrzeć Hooligans 3 fajny? przecież to taki odgrzewany kotlet https://www.filmweb.pl/Amores.Perros https://www.filmweb.pl/21.Gramow https://www.filmweb.pl/Bezsennosc https://www.filmweb.pl/Traffic Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaiba Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Bezsenność bardzo dobra, ogólnie wszystkie filmy Nolana są godne polecenia Wykonam pozycjonowanie i różne usługi z zakresu seo Blog o pozycjonowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insignis Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Labirynt (2013) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArTh00r Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Law Abiding Citizen Knowing Anioły i Demony Heat Jak zostać królem Plan doskonały Prorok Słaby punkt Street kings The bank job We own the night Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jak ktoś lubi tematykę kibicowską (tą prawdziwą wraz ze slangiem;) polecam rosyjski film wokół futbolu;) https://www.putlocker.com/file/646FE653724D81C8# Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzSz. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A ja polecam świetny serial: Breaking Bad Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 To jest wątek o filmach Ja ostatnio oglądałem fajny: Wilk z Wall Street Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Hooligans - tematyka też kibicowska. Nie jest to może wybitny film, ale ogląda się go dobrze. W repertuarze odtworcy głównej roli ( Elijah Wood ) koleżanka szczególnie chwali "Wszystko jest iluminacją". A ja poleciłbym "Zakochany bez pamięci" i serial "Winfred", ale pierwszą serie. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Anonim44 PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z obejrzanych ostatnio polecam Rush. Film m.in. o Niki Lauda. Pamiętam, że jako dziecko przy grze w PitStop na Commodore 64 zawsze wyobrażałem sobie, że jestem właśnie nim . A ze starszych filmów to zawsze mogę polecić Strange Days. Jeden z moich ulubionych filmów. 1 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Commodore 64 Pamiętam tą grę, film dobry ale w Commodore 64 to denerwowało ustawianie głowicy (efekt wykręcanie śrubki), czy też styki w joystickach (gry to chyba Barbarian co się z pół obrotu ścinało głowę czy Cabaj co komandosem się było, Test Drive, last ninja, Rick Dangeros czy giana sisterso Ze swojej strony mogę polecić film (który nie wiedząc czemu, pewnie za mało efektów) nie pojawił się w polskich kinach Obsada : De Niro, Stallone, czy Travolta mówi sama za siebie "Legendy ringu" z 2013 roku Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Herkules 1 Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepszy warsztat samochodowy Kraków Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 "Czarny kot biały kot" "Underground" "Casablanca" "Lot nad kukułczym gniazdem" "12 gniewnych ludzi" (ale ten stary) "Cztery pokoje" "Dawno temu w Ameryce" "Biegnij Lola biegnij" "Przypadek" (Kieślowskiego) 3 Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mnie ostatnio wzięło na "inne kino" i wraz z żoną: "Chłopiec w pasiastej piżamie" "Zagubiony czas" oba w skrócie o obozach koncentracyjnych, ale ukazany w miły dla oka i odczuć sposób. Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim44 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Na commodore Tron - jedna z ciekawszych gierek. Z filmami "Tron" pierwszą część jako dziecko widziałem,dwójka tragiczna. Cieszy mnie, że kolega Beerbant zahaczył o Kusturicę, więc dla uzupełnienia dodam: Arizona dream (koniecznie) Czas cyganów, Życie jest cudem (jak klimat Kusturicy pasuje) 1 PORTFOLIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi