Grim Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Oczywiście, że w tym 1% ... żeby umieć bronić swoich praw, trzeba je najpierw znać Bardzo często jednak zdarza się tak, że nie znając praw wydaje nam się, że je mamy lub że są łamane ... natomiast obowiązki wobec prawa i społeczeństwa - najlepiej żadnych Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Upss.. chyba zabiłem dyskusję.. Grim jesteś straszny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entropia Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 problem w tym, że moje pytanie było żartem, a wyszło jak tanie zaplecze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ale rzeźnia w Łodzi. Czego się nie robi dla kasy? https://www.tvn24.pl/-1,1676655,0,1,krol-do...,wiadomosc.html Nie liczy się zdrowie i życie Polaków tylko Panowie z banknotów NBP!!! Panu Dawidowi życzę dużo zdrowia i oby nikt z jego rodziny ani znajomych nie wykorkował od tego gówna co wciska ludziom bez żadnego ostrzeżenia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no to za złamanie zakazu handlu wystawionego przez Główny Inspektorat Sanitarny odsiadka do 2 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 no to za złamanie zakazu handlu wystawionego przez Główny Inspektorat Sanitarny odsiadka do 2 lat Snu nie wciskaj kitu, bo jeszcze uwierzę, że Polska to państwo prawa Mogę się założyć, że mu nic nie zrobią. Stać go na najlepszych adwokatów i to wystarczy, aby w takim bantustanie jak Polska wodzić wszystkich za nos. Podobnie jak Palikot. Dopiero jak odszedł z PO ktoś zauważył, że znany biznesmen i Polityk, posiada firmę w " raju podatkowym", gdzie różnego rodzaju służby, mafiozi itp robią nielegalne interesy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 6 Użytkowników czyta ten temat (0 Gości i 0 Anonimowych użytkowników) 6 Zarejestrowanych: zoozool, tomek_25, Lukas_79, taurus, FiKaS, marcus1 I to powinno wam chyba dać do zrozumienia, że to nie fikas król dopalaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Dziękujemy Platformie Obywatelskiej. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 5 Zarejestrowanych: zakręcony, Lukas_79, Marches, tomek_25, FiKaS też mi argument, jakis pracownik z zamknietego shopa sie zalogował, a jest ich kilku obecnie na wolnym O_o - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 I to powinno wam chyba dać do zrozumienia, że to nie fikas król dopalaczy Z tego co wiem to sporo osób ma kilka kont, wielu pewnie udostępnia je współpracownikom czy znajomom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...104790&st=0 udajcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek76 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Snu nie wciskaj kitu, bo jeszcze uwierzę, że Polska to państwo prawaMogę się założyć, że mu nic nie zrobią. Zastanowiłeś się może nad faktem, że mogą mu nic nie zrobić, gdyż jego adwokaci udowodnią, że to nie on złamał prawo? Może w końcu ktoś napisze, że politycy nie są od działań propagandowych, tylko od takiego tworzenia przepisów, aby te sklepy w ogóle nie powstały? Może ktoś także zauważy, że minister sprawiedliwości, jest zwykłym durniem, mówiąc "handlarze śmierci" - skoro przez dwa lata, nikt nie umarł przez dopalacze? Coś mi te ostatnie akcje dziwnie nie pasują, wyretuszowane nagonki. Pewnie cel wyjdzie niedługo. Instalacje elektryczne Godów, czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Może w końcu ktoś napisze, że politycy nie są od działań propagandowych, tylko od takiego tworzenia przepisów, aby te sklepy w ogóle nie powstały? Kpisz sobie,widzisz że ja ty i paru gości o tym piszą a masa nas zjadła przeżuła i wypluła. Sejm nie jest od tworzenia przepisów tylko od zwyczajnej propagandy jak widać. PO się sk**wiło w tej kwestii identycznie jak Ziobro Zbigniew i jego ekipa. Proszę o ostrzeżenie za używanie wulgaryzmów,proszę wybaczyć tego inaczej się nie da nazwać. PS Widział ktoś te świstki zakazujące handlu wystawione przez sanepid? Sxerowane kartki z "parafkami" . Nie wiadomo komu zostały one wystawione (nie ma IMIENNYCH zakazów) i nie ma czytelnego podpisu ,także w obliczu zagrożenia urzędasy mogą sie nie przyznać że któreś z nich taki świstek wystawiło. Jeśli ktoś myśli że zamykajac sklep z dopalaczami zlikwiduje się zatruwanie się substancji psychoatkywnymi przez gówniarstwo i młodzież to jest w błedzie. Zawsze szanowałem osoby typu @Lesiu,@zero3 i paru innych,dorosłych odpowiedzialnych facetów ale z przerażeniem patrze jaka emocjonalna złość nie poparta racjonalnymi argumentami z was wychodzi. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Pewnie cel wyjdzie niedługo.Przecież cel już wyszedł. Chodzi o przykrycie akcji Palikota. Przecież gdyby nie dopalacze to TVN 24 by gadało tylko o Palikocie. A do tego przy okazji usuną niewygodne, legalne narkotyki bez akcyzy zostawiając tylko te opodatkowane (papierosy, alkohol). pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 kazek76 co ty bredzisz? Mam alergię na PO, ale w tym konkretnym przypadku popieram działania rządu. Sklepy zostały zamknięte czasowo przez pracowników SANEPIDu w asyście policji, a nie zlikwidowane!!! Przy tylu tragicznych przypadkach mają do tego prawo!! Wszystko jest zgodnie z prawem. Konsultowałem to z kilkoma znajomymi prawnikami. Jak na farmie zaczyna padać bydło z niewyjaśnionych przyczyn, to wpadają pracownicy SANEPIDu , zamykają farmę i wszystko w promieniu kilku kilometrów , aby zaraza się nie rozprzestrzeniła. Pan Dawid sprzedaje normalne narkotyki tylko nazwał je dopalaczami!! To wiedzą nawet debile , którzy je kupują. Właśnie dlatego je tak chętnie nabywają Trik z tą nazwą jestem jedynym wkładem Pana Dawida w ten biznes!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.