Gość Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 WTF? Żart jakiś? :> Na szczęście Fikas ma tylko 5 działów: ogłoszenia i zlecenia, punkty w swl, kosz, dla początkujących i "domeny, serwisy, linki, banery". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcow Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 FiKaS, gratulacje. Skąd Ty na to wszystko bierzesz czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Jarcow, staram sobie dobrze organizować czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasztan165 Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gratulacje za nominacje na moderatora, ładne wyróżnienie i duża niespodzianka jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Dziękuje wszystkim za gratulację i jeszcze raz za zaufanie Administratorom. Będę się starał pełnić funkcje moderatora sumiennie i najlepiej jak potrafię. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 ja ci dam zaufanie Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
someone Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Gratulacje Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Kur** nie wiem czemu ale Twój nick zawsze mi się kojarzy z żarciem dla kota - "whiskas" Teraz jak mi się będzie podświetlał na niebiesko to już w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Whiskas to półbiedy Jest jeszcze jedno inne stwierdzenie - bardziej dobitne i śmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja to bym Ci do tego moderowania co najwyżej Kosz zostawił Pół żartem, pół serio, bo mi to lotto, ale są na tym forum chyba lepsi adepci do moderowania Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grim Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Gratuluje Nie ma co przesądzać na starcie, pozwólmy się chłopakom wykazać Chyba wypada życzyć zmęczenia klawiatury i wyklikania myszki ... powodzenia i cierpliwości Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fobi Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Ja to bym Ci do tego moderowania co najwyżej Kosz zostawił Pół żartem, pół serio, bo mi to lotto, ale są na tym forum chyba lepsi adepci do moderowania Dość, że ktoś społecznie chce pomóc to jeszcze na niego napadasz. Może sam wyślesz kandydaturę? WebHostingTalk.pl - wszystko o webhostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Gugała Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Napadam? Daj spokój, wyraziłem swoje zdanie - uważam, iż są na tym forum osoby, które by się bardziej nadawały - to jest jakiś słowny napad czy moja subiektywna opinia? Może sam wyślesz kandydaturę? Jakbym uważał, że mam na tyle czasu i chęci, to bym wysłał. Niestety nie mam. Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 No nie... FiKaS moderator? A ja go nie chce jako moderatora Najpierw instruktor potem król a teraz jeszcze moderator . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 22 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Instruktora zrobiłem sam, na króla mnie wkręcili, a na moderatora mnie wyznaczyli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.