Trotyl Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 <bacik> dlaczego ten Lenon wisi na googlach już 3 dzień?<bacik> co on się rodził 3 dni? <malock> może był w trzech osobach.. https://bash.org.pl/645951/ nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawka Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 no i jest poniedzialek. i ze dlaczego nie pisze Googlarz? https://nalesnikiwarszawa.blogspot.comhttps://nalesnikiwarszawa.wordpress.comkaraluszkipodpoduszki.blogspot.com kontakt pawel.jaromski at onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ustalają wersje. Albo szukają tego co pamięta, co narobili kiedy świętowali urodziny Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nss Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 No to teraz trzeba zrobić test, żeby sprawdzić, które linki mają wartość 0 linki rotacyjne linki stale obok siebie linki nietematyczne obok siebie linki w stopce linki z stron PR n/a linki systemu na E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japan3 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 no i jest poniedzialek. i ze dlaczego nie pisze Googlarz? Herbatka, kawka, papierosek... i moze cos splodza na blogu --------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajadacz Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 no i jest poniedzialek. i ze dlaczego nie pisze Googlarz?Spokojnie, mają jeszcze niecałe 14 godzin Jeśli chodzi o testy to myślę że każdy kto tylko mógł już zaczął swoje własne, ale jeszcze za wcześnie na wnioski pozycjonowanie szczecin pozycjonowanie i optymalizacja Zdjęcia stacji bazowych: bts-gsm.eu Forum GSM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qumba Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Pesymista narzeka na wiatr. Optymista oczekuje zmian. Przywódca reguluje żagle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 no i jest poniedzialek. i ze dlaczego nie pisze Googlarz? a po cholerę na to czekać. Przecież i tak wszyscy wiemy co napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A może po prostu Google wyczyściło sobie bazy danych ? To co było linkowane przez dłuższy okres poleciało, bo linków ubyło, nowym domenom nie miało co ubywać i poszło w górę (a musiało iść skoro sporo poleciało). Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japan3 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Tak czy siak na pewno algorytm lepiej sobie radzi z swl'em, bowiem te frazy ktore dopalem swl polecialy --------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Tak czy siak na pewno algorytm lepiej sobie radzi z swl'em, bowiem te frazy ktore dopalem swl polecialy taak, baaardzo dobrze sobie radzi z swl'ami i to właśnie strony linkowane z swl'i poleciały Niezły żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 @qazy: w moim przypadku to nei jest żart Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nss Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A ja dodam, że tylko część SWL'i przestała dawać moc. Przy niektórych stronach linkowanych tylko pewnymi systemami nie zanotowałem spadków Zajrzyjcie tutaj https://fakty-mity-seo.info/google-bez-wsparcia-seo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domoweseo Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A ja dodam, że tylko część SWL'i przestała dawać moc. Przy niektórych stronach linkowanych tylko pewnymi systemami nie zanotowałem spadków Co do SWL nie chcę się wypowiadać za mało próbek żeby się wymądrzać. Ale mam wrażenie że poleciało sporo stron (witryn) gdzie były 3 stronki na krzyż w tym jedna o nas i druga kontakt. Zadbane i poradniki w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMYS Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Przy niektórych stronach linkowanych tylko pewnymi systemami... Masz na myśli linki site-wide ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.